25 Nisan 2024 Perşembe

KOVALI ÇÖZÜM!

2015 yılında hizmete açılan ancak eksikliklerin bir türlü çözülemediği Genç Devlet hastanesinde, çatı katından akan yağmur sularına kovalarla çözüm bulunması ilginç görüntüler oluşturdu.

10 ARALIK 2018 PAZARTESİ 13:21
1
1348
1
AA aa
KOVALI ÇÖZÜM!

Genç Devlet hastanesinde gün geç geçmiyor ki yeni bir sorun ortaya çıkıyor. Çatı kısmından akan yağmur sularının Ameliyathane kısmına sızması nedeniyle doktorlar ve vatandaşlar zor anlar yaşarken idarecilerin ise tıbbi atık kovaları ile önlem almaya çalışmaları, ilginç görüntüler oluşturdu.

Genç'te geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından, Genç Devlet Hastanesi Ameliyathane Servis bölümünde çatının bazı kısımlarından su sızmaya başladı. Bunun üzerine servisin birçok kısmına görevliler tarafından kovalar bırakıldı. Su sızıntısına kovayla çözüm bulmaya çalışan görevliler, hastanede ilginç görüntüler oluştururken hastalar da gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar hastanede böyle bir durumun yaşanmasına tepki gösterirken, yağmur sularının yere damlamaması için kullanılan kovaların yanından geçmeye çalışan vatandaşlar ve doktorların yaşadıkları sıkıntı ise yaşanan durumun vahametini ortaya koydu.

“BÖYLE REZİLLİK OLMAZ”

Yaşanan duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Bu hastane bundan 3 yıl önce yapıldı. Ama gerekli özenin gösterilmediğini görüyoruz. 3 yıl önce yapılan hastanenin çatısı akıyor ve ilkel yöntemler ile su tahliye edilmeye çalışılıyor. Burası hastanenin en önemli noktası yani hastalarımızın ameliyat edildiği yer. Yeni yapılan hastaneye bu görüntüler yakışmıyor"  diyerek tepkilerini dile getirdiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_16)
12 Aralık 2018 Çarşamba 17:24
günaydın genç ilçesinin dünyadan haberi olmayan yerel habercileri 2013 yılında yapılan hastane şuan çürümekte
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın