12 Haziran 2026 Cuma

KOVALI ÇÖZÜM!

2015 yılında hizmete açılan ancak eksikliklerin bir türlü çözülemediği Genç Devlet hastanesinde, çatı katından akan yağmur sularına kovalarla çözüm bulunması ilginç görüntüler oluşturdu.

10 ARALIK 2018 PAZARTESİ 13:21
1
2583
1
AA aa
KOVALI ÇÖZÜM!

Genç Devlet hastanesinde gün geç geçmiyor ki yeni bir sorun ortaya çıkıyor. Çatı kısmından akan yağmur sularının Ameliyathane kısmına sızması nedeniyle doktorlar ve vatandaşlar zor anlar yaşarken idarecilerin ise tıbbi atık kovaları ile önlem almaya çalışmaları, ilginç görüntüler oluşturdu.

Genç'te geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından, Genç Devlet Hastanesi Ameliyathane Servis bölümünde çatının bazı kısımlarından su sızmaya başladı. Bunun üzerine servisin birçok kısmına görevliler tarafından kovalar bırakıldı. Su sızıntısına kovayla çözüm bulmaya çalışan görevliler, hastanede ilginç görüntüler oluştururken hastalar da gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar hastanede böyle bir durumun yaşanmasına tepki gösterirken, yağmur sularının yere damlamaması için kullanılan kovaların yanından geçmeye çalışan vatandaşlar ve doktorların yaşadıkları sıkıntı ise yaşanan durumun vahametini ortaya koydu.

“BÖYLE REZİLLİK OLMAZ”

Yaşanan duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Bu hastane bundan 3 yıl önce yapıldı. Ama gerekli özenin gösterilmediğini görüyoruz. 3 yıl önce yapılan hastanenin çatısı akıyor ve ilkel yöntemler ile su tahliye edilmeye çalışılıyor. Burası hastanenin en önemli noktası yani hastalarımızın ameliyat edildiği yer. Yeni yapılan hastaneye bu görüntüler yakışmıyor"  diyerek tepkilerini dile getirdiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_16)
12 Aralık 2018 Çarşamba 17:24
günaydın genç ilçesinin dünyadan haberi olmayan yerel habercileri 2013 yılında yapılan hastane şuan çürümekte
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
10.06.2026
17:07
RUHSATSIZ KURSLARA DİKKAT
RUHSATSIZ KURSLARA DİKKAT
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
08.06.2026
19:15
HASTANE MEVKİİNE YENİ KÖPRÜ VE BAĞLANTI YOLU
HASTANE MEVKİİNE YENİ KÖPRÜ VE BAĞLANTI YOLU
Bingöl merkez Kültür Mahallesi ile Saray Mahalleri arasında Devlet Hastanesi mevkiinden ulaşımın sağlanması için köprü ve yol yapımı için beklenen adım geldi.
08.06.2026
19:06
20 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
20 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Bingöl'de 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.
08.06.2026
18:59
TOKİ BİNGÖL`DE 88 KONUT SATACAK
TOKİ BİNGÖL'DE 88 KONUT SATACAK
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) 64 ilde satışa sunacağı yaklaşık 20 bin konuta ilişkin merak edilen 10 sorunun yanıtını paylaştı. Bingöl'de satışa sunulacak konut sayısı ise 88 olarak açıklandı.
08.06.2026
18:52
POLİSTEN KAÇAMADI YAKALANDI
POLİSTEN KAÇAMADI YAKALANDI
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 'Kasten Yaralama' ve '6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet' suçlarından gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kovalamaca anı kameralara yansıdı!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın