03 Mayıs 2024 Cuma

KÖYDES'TE ASLAN PAYI GENÇ'E

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından yol, içme suyu, kanalizasyon ve tarımsal sulama işlerinde kullanılmak üzere 2020 yılı için Bingöl'e 37 milyon 301 bin TL ödenek tahsis edilirken Genç'e ise 8 milyonluk bütçe ayrıldı.

19 NİSAN 2020 PAZAR 15:53
0
1329
0
AA aa
KÖYDES`TE ASLAN PAYI GENÇ`E

Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) işlerinde kullanılmak üzere Bingöl merkez ve 7 ilçesi için 37 Milyon TL bütçe ayrıldı.

Yakın zamanda toplanacak olan İl tahsisat kurulu toplantısının ardından alınacak resmi kararlar ile birlikte yatırımlar ele alınacak ve çalışma şablonu oluşturulacak.

KÖYDES Projesi kapsamında merkez ve ilçelerinde yapılması planlanan yatırımların ele alınacağı toplantıda, Bingöl'e Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yol, içme suyu, kanalizasyon ve tarımsal sulama işlerinde kullanılmak üzere 2019 yılında 37.301.070 TL ödenek tahsis edildiği belirtildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın