03 Mayıs 2024 Cuma

KÖYLERİMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAKLAR

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Millet İttifakı Milletvekili Adayı Serdar Atalay: 'Gökdere ve Yumaklı arasında hayvanların bile güçlükle geçebildiği yolu, bölge halkına layık gören siyaset anlayışını ortadan kaldırmaya kararlıyız' dedi.

24 NİSAN 2023 PAZARTESİ 15:32
3
1446
0
AA aa
KÖYLERİMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAKLAR

Bayram ziyaretleri kapsamında Millet İttifakı Milletvekili Adayı Serdar Atalay, Bayramın birinci günü Aşağı Akpınar, Yukarı Akpınar, Celal, Akdurmuş, Haziran, Çiçekyayla, Düzyayla, Erentepe, Olukpınar, Gürpınar, Yamaç, Dişbudak, Gökdere, Yumaklı, Bahçeli, Kiran, Aşağı Paymerk, Erdemli, Yukarı Paymerk, Gümüşlü, Muşek ve Terek köylerini ziyaret etti.

Bayramın ziyaretlerine Yedisu, Karlıova ve köyleriyle devam eden Atalay, vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Ziyaretler çerçevesinde Gökdere ve Yumaklı arasındaki yolu eleştiren Atalay; “Hayvanların bile güçlükle geçebildiği yolu, bölge halkına layık gören siyaset anlayışını ortadan kaldırmaya kararlıyız” dedi.

HABER:SİNAN  ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın