25 Nisan 2024 Perşembe

KULÜPLERDEN IŞIKLANDIRMA TEŞEKKÜRÜ

Genç ilçesinde spor kulüplerinin uzun zamandır beklediği stadyum ışıklandırması yapıldı. Amatör Ligde mücadele eden 5 futbol kulübü emeği geçenlere teşekkür etti.

21 EYLÜL 2022 ÇARŞAMBA 19:04
0
1153
0
AA aa
KULÜPLERDEN IŞIKLANDIRMA TEŞEKKÜRÜ

Bin seyirci kapasiteli olan Genç Şehir Stadyumu ışıklandırma sistemine kavuştu. Uzun yıllardır kulüpler tarafından talep edilen stadyumun ışıklandırılması işi sonunda yapıldı. Kaymakam Yusuf Kaptanoğlunun girişimleri sonucu stadyum ışıklandırmaya kavuşurken, Bingöl Amatör liginde mücadele eden 5 futbol kulübü de emeği geçenlere teşekkür etti.

EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYORUZ

Yapılan ışıklandırma ile beraber akşamları da antrenman yapabilecek imkana kavuştuklarını belirten spor kulüpleri, İlçe Stadyumunun ışıklandırılması ile birlikte ilçe futbol takımlarımız akşamları da futbol karşılaşmalarını oynayabilecek, idmanlarını burada yapabilecektir. Bu güzel hizmeti ilçemize kazandırdıkları için Kaymakam Yusuf Kaptanoğluna Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğümüze  Genç Belediyemize TEDAŞ yetkililerine ve İş insanımız Fehmi Gönüle çok teşekkür ederiz.

haber: sinan atan 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın