24 Nisan 2024 Çarşamba

KÜREKLER ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇEKİLDİ

Genç ilçesinde ilk defa okullar arası Rafting yarışması yapıldı. 5 lisenin katıldığı şampiyonada Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birincilik ipini göğüsledi.

18 MAYIS 2022 ÇARŞAMBA 15:55
0
1747
0
AA aa
KÜREKLER ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇEKİLDİ

Genç Kaymakamlığı ve Belediye destekleriyle Murat Nehri'nin daha fazla değerlendirilmesi ve nehir sporlarına ev sahipliği yapması için 1 yıl önce Eğitmen Arif Kaya öncülüğünde başlattığı Rafting sporu her geçen yaygınlaşıyor.

Rafting sporunun ilçe halkı tarafından çok sevilmesi ve bu spora her geçen artan ilginin olması hasebiyle ilçe tarihinde de ilk defa yarışmalar düzenlendi. Büyük bir heyecana sahne olan yarışmalara vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirken 5 takım birinci olmak için zorlu Murat Nehri parkurunda mücadele etti.

“ŞAMPİYONLUK İPİNİ İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÖĞÜSLEDİ”

5 Lise takımının katıldığı ve Murat Nehrinin azgın sularında yapılan yarışmalarda kıyasıya bir yarış ortaya çıkarken birinciliği Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinciliği, Genç Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise, Şehit Mehmet Koçdağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde etti.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın