26 Nisan 2024 Cuma

MAÄžDUR AÄ°LEYÄ° MUTLU EDEN DESTEK

Genç İlçesi'nde biriken kirasının yanı sıra kış yakacağı bulunmayan alamayan ailenin yaşadığı sıkıntı, gazetemiz aracılığı, hayırsever iş insanlarının da desteğiyle çözüme kavuşturuldu.

02 OCAK 2023 PAZARTESÄ° 13:54
3
1124
0
AA aa
MAÄžDUR AÄ°LEYÄ° MUTLU EDEN DESTEK

Genç ilçesinde ikamet eden ve gazetemiz Havadis'e ulaÅŸarak kışlık yakacak ihtiyacını karşılayamadığını, ayrıca biriken kirasının olduÄŸunu belirten maÄŸdur aile için baÅŸlattığımız giriÅŸimler kapsamında ulaÅŸtığımız hayırseverler, yaÅŸanan maÄŸduriyete kayıtsız kalmadı ve ailenin hem biriken kiraları ödendi hem de kışlık yakacak ihtiyaçları karşılandı.

MAÄžDUR AÄ°LE TEÅžEKKÜR ETTÄ°: “ALLAH BÄ°RLERÄ°NÄ° BÄ°N ETSÄ°N”

Kendilerine yapılan maddi destekten ötürü hayırsever iÅŸ insanlarına hayır duasında bulunan aile, “Allah onlardan razı olsun. Allah böylesi insanların sayısını artırsın. Gerçekten de zor günler geçiriyorduk ve kiralarımız birikmiÅŸti. Allah kendilerinden bin kere razı olsun birlerini bin etsin inÅŸallah

HABER:SÄ°NAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ÅžEHÄ°T `KALAN` KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
ÅžEHÄ°T 'KALAN' KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
24.04.2024
13:06
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
Genç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 2024 yılı birlik encümen seçimi yapıldı.
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın