28 Nisan 2024 Pazar

MAKAM KAPISI HALKA AÇIK OLACAK

2.seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan MHP Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Tartar, Makam kapımız halka açık olacak. Bizim kültürümüzde ayrılık yoktur birlik vardır. Yıkıcılık yoktur yapıcılık vardır. Biz bütün insanlarımıza göğsümüzü ve gönlümüzü bu duygularla açacağız dedi.

22 MART 2019 CUMA 12:58
1
1893
0
AA aa
MAKAM KAPISI HALKA AÇIK OLACAK

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Genç teşkilatı, Muhsin Yazıcıoğlu parkında yoğun bir kalabalığın katılımıyla 2. Seçim İrtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İl Başkanı Nurettin Varol, Belediye Başkan Adayı Mehmet Tartar, İl Genel Meclis Üyeleri Şevket Övün, Serdar İçyer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Miting havasında geçen irtibat bürosu açılışında konuşan Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Tartar, Başkan seçildiği takdirde belediyeyi halkla birlikte yöneteceğini belirtti.

ADİL VE BİRLEŞTİRİCİ BİR YÖNETİM SÖZÜ VERİYORUZ

Adil ve birleştirici bir yönetim sloganıyla yola çıktıklarını ve bu minvalde hareket ettiklerini belirten Başkan Adayı Mehmet Tartar, “Hangi partiden olursa olsun onları kardeş olarak gördüğüm için hizmet etmeye söz veriyorum. Bizim kültürümüzde ayrılık yoktur birlik vardır, Yıkıcılık yoktur yapıcılık vardır. Biz bütün insanlarımıza göğsümüzü ve gönlümüzü bu duygularla açacağız. Bizim belediye başkanlığımız döneminde insanlar bana aracı olarak gelmeyecek, kapımı çalmadan gelecek. Eğer sıkıntıları varsa ve çözülmemişse bana direk ulaşacak. Ben onları aracılarla kabul etmeyeceğim. Herkes bu ülkenin vatandaşı olarak aynı haklara sahiptirler. Biz adil ve birleştirici bir yönetim sözü veriyoruz. Sizlerle birlikte ilçemizi yönetmeye talibiz. İnşallah rabbim bizleri muvaffak etsin” şeklinde konuştu.

ERDEM: “BÜTÜN SÖZLERİMİZİN TEMİNATI DEVLET BAHÇELİ'DİR”

Başkan Adayı Mehmet Tartar'ın açıkladığı projelerinin yapılması konusunda teminatlarının Genel Başkanları Devlet Bahçeli olduğunu ifade eden İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ise, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin selamlarını ve muhabbetlerini getirdim sizlere. Şehit Hikmet Tekin'in hatırına hepimiz gidip 3 hilale oyumuzu verelim. Hikmet Tekin'in ruhuna bütün buradaki sizin güzel duygularınız, güzel vicdanınız, ferasetiniz elinizi vicdanınıza sandığa giderken 3 hilale mührü vurunuz. Genç Belediye başkanlığına MHP'yi inşallah siz taşıyacaksınız. Ben Mehmet Tartar'ın vereceği bütün sözlerin teminatının Milliyetçi Harekât Partisi olduğunu vurguluyorum. Belediye Başkan adayımızın vereceği bütün sözlerinin teminatı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'dir. Cumhur ittifakının hatırına ben Mehmet Tartar beye vereceğiniz bütün oyların Devlet Bahçeli'ye gideceğini hatırlatırım. Diyorlar ki MHP belediyenin başına gelirse ya birilerine torpil yaparlarsa elbette Mehmet Tartar'ın torpili olacak. Mehmet Tartar'ın torpili Gözü yaşlı anaya olacak, sokaktaki gencimize olacak, mazluma ve sefile olacak. Allah'ın izniyle bu torpil ile avucunu açmış baba olmayacak, gözü yaşlı anne olmayacak, sokakta kalan çocuk olmayacak mazlum ve sefil kalmayacak. Biz torpil listesini açtığımızda gurur duyacağız yaptıklarımızla. Biz belediyeyi tek başımıza yönetmeyeceğiz, vatandaşımızla birlikte yöneteceğiz. Mehmet Tartar'da hizmetkârınız olacak bende sizin hizmetkârınız olacağım” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın