29 Nisan 2024 Pazartesi

MASKELER TESLİM EDİLDİ

Genç Mevlana Ortaokulu'nda gönüllü öğretmenler tarafından Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yapılan siperli maskeler kurumlara dağıtılmaya başlandı.

11 NİSAN 2020 CUMARTESİ 17:11
0
1648
0
AA aa
MASKELER TESLİM EDİLDİ

Ülke genelinde olduğu gibi Genç ilçesinde de Korona virüs (Covıd-19) ile mücadele kapsamında kamu kurumlarında kullanılmak üzere yüz koruyucu siperlikler üretilmeye devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Genç Mevlana Ortaokulunda gönüllü öğretmenler tarafından üretilen ‘siperli maskeler' başta sağlık, emniyet ve jandarma olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına teslim edilmeye başlandı.

Yaklaşık 1 hafta içerisinde üretimi yapılan 100 adet siperlik maske gönüllü öğretmenler tarafından kurumlara dağıtılmaya başlandı.

"İLK ÜRETİM TESLİM EDİLDİ"

Üretilen siperli maskeler gönüllü öğretmenler tarafından kurumlara teslim edilirken bu kapsamda 50 Adet Genç Devlet Hastanesine, 20 Adet Genç İlçe Emniyet Müdürlüğüne, 14 Adet Aile Sağlık merkezine ve 16 adet ise Bingöl 112 Acil ekiplerine dağıtıldı.

 Korona virüsle mücadelenin kent genelinde aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyleyen Bingöl Valisi Kadir Ekinci,  “Korona virüs ile mücadelemiz çok yönlü olarak ve aralıksız şekilde devam ediyor.  Her zamankinden fazla bir dayanışmaya, yardımlaşmaya ihtiyacımız var. İnsanımızın bu zorlu sınavda ortaya koyduğu birlik ve beraberlik ruhu hakikaten gurur verici. Bu kapsamda gönüllü arkadaşlarımız büyük bir fedakarlık ile ‘siperli maske' üretimi yapıyorlar. Üretilen maskeler Sağlık, Emniyet, Jandarma ve diğer kurumlarımıza teslim ediliyor.  Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarının bereketli olmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın