25 Nisan 2024 Perşembe

MEHMETÇİK GÖNÜLLERİ ISITTI

Genç Jandarma Komando Birlikleri, gönülleri ısındıran bir yardıma imza atarak karne alan öğrencilere sömestrde çifte mutluluk yaşattı.

19 OCAK 2019 CUMARTESİ 12:12
0
1611
0
AA aa
MEHMETÇİK GÖNÜLLERİ ISITTI

Genç İlçesinde 488 öğrenciye karne hediyesi olarak kışlık bot dağıtan Genç Jandarma Komando Birlikleri, gönülleri ısındıran bir yardıma imza atarak karne alan öğrencilere sömestrde çifte mutluluk yaşattı.

Genç İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerler kendi aralarında topladıkları parayla 488 adet bot alarak karne hediyesi olarak Nuri Özaltın İlkokulunda okuyan öğrencilere dağıttı.

İlçe protokolünün katılımıyla dağıtılan botlar, öğrencilere çifte mutluluk yaşatırken, Mehmetçiğin anlamlı yardımı takdir topladı.

“ÇOK GÜZEL BİR FARKINDALIK OLDU”

Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, “İlçemiz Nuri Özaltın İlkokulunun karne dağıtım törenine katıldık. Sağ olsunlar ilçe jandarma komutanlığımızda bu anlamlı günde yavrularımızı unutmadı. Çocuklarımıza karne hediyesi olarak kışlık bot getirip dağıttılar. Çok güzel bir farkındalık oldu. Bu farkındalığı yaratan İlçe Jandarma komutanımız olmak üzere bütün ekibine şükranlarımı sunuyorum. Yavrularımızın yüzleri bu hediyelerle güldü İnşallah bu tarz anlamlı etkinlikler artarak devam eder” dedi.

“BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİLER”

Öğretmen Yasemin Şahin ise, “Genç İlçe Jandarma komando birliği bugün çok güzel bir etkinliğe imza atarak çocuklarımızı ve bizleri çok mutlu ettiler. Öğrencilerimiz bugün zaten karne heyecanı yaşıyordular bu heyecanın üstüne ayakkabı hediyesi onları çok daha fazla mutlu etti. Askerlerimize çocuklarımızın gönüllerini fethettikleri için ne kadar teşekkür edersek az kalır hepsine bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden İkra Saçık,”Bugünü büyük bir heyecanla bekliyordum ve karnemi aldım. Asker ağabeylerimiz karne ile birlikte bizlere bot dağıttılar. O kadar mutlu oldum ki nasıl anlatsam bilmiyorum. Asker ağabeylerimize çok teşekkür ediyorum”. Şeklinde konuştu.

Buse Atan, “Asker ağabeylerimiz bizlere karne hediyesi olarak ayakkabı getirmişler. Bizleri çok mutlu ettiler. Allah onları korusun. Hediyeleri için teşekkür ediyoruz.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın