27 Nisan 2024 Cumartesi

MEVLANA, KUPALARA DOYMUYOR

Genç Mevlana Ortaokulu bu sene katıldığı tüm branşlarda dereceye girerek hem ilçeye hem de okula başarılar getirmeye devam ediyor. Genç Mevlana Ortaokulu Küçük Erkekler Badminton takımı tüm maçlarını kazanarak Bingöl şampiyonu olarak 14.kupasını kazandı.

06 NİSAN 2023 PERŞEMBE 16:36
1
1153
0
AA aa
MEVLANA, KUPALARA DOYMUYOR

Genç Mevlana Ortaokulu başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Öğretmenlerinin de büyük desteği ile her platformda kupa kazanan Mevlana Ortaokulu son olarak Küçük Erkekler Badminton şampiyonasında da başarı elde ederek şampiyonluğu göğüsledi.

ZENGİN“ÖĞRENCİLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Kazanılan şampiyonluğun ardından çok mutlu olduklarını ifade eden Genç Mevlana Ortaokulu Müdürü Zülküf Zengin “Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Yakub Gelen ve Doğan Düner'e vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ederiz. Başarılı performans sergileyen öğrencilerimiz Doğukan Atan, Yusufcan Kanan, Mustafa Aravi ve Hüseyin Arin 'ide tebrik ederim “dedi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın