25 Nisan 2024 Perşembe

MHP'DE İSTİFALARIN YERİ DOLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Teşkilatında yaşanan aday krizi çözüldü. Yaşanan istifaların ardından Serdal İçyer ve İlyas Dilekçi İl genel meclis üyesi adayı gösterildi.

22 ŞUBAT 2019 CUMA 16:35
1
1897
0
AA aa
MHP`DE İSTİFALARIN YERİ DOLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Teşkilatında yaşanan aday krizi çözüldü. İstifa eden 2'ci ve 3'üncü sıra il genel meclis üyesi adayları Abdulbaki Açıkbaş ve Mehmet Ulcay'ın yerine Serdal İçyer ve İlyas Dilekçi il genel meclis üyesi adayı gösterildi.

MHP Genç teşkilatı il genel meclis üyesi adayı gösterdiği Abdulbaki Açıkbaş ve Mehmet Ulcay'ın sıralamalarını beğenmeyerek adaylıklarını geri çekmelerinin ardından yerlerini Kavar bölgesinden Serdal İçyer ve Sivan bölgesinden İlyas Dilekçi ile doldurdu. Parti binasında İlçe Başkanvekili Halim Yürekli, 1'ci sıra adayı Şevket Övün ve teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sonrası Serdal İçyer ve İlyas Dilekçi MHP'nin il genel meclis üyesi adayı olarak gösterildi.

Yapılan toplantı sonrası kesinleşmiş liste Genç ilçe teşkilatı tarafından İlçe Seçim Kuruluna teslim edilirken, MHP il genel meclis üyesi yarışına  Şevket Övün, Serdal İçyer ve İlyas Dilekçi ile devam edecek.

               

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın