03 Mayıs 2024 Cuma

MİLLET İTTİFAK'INDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Millet İttifakı'nın Genç İlçesi'nde açtığı seçim bürosu açılışı miting havasında geçti. Açılışta konuşan Adaylar, birlik beraberlik mesajları verip Genç halkından güçlü destek talebinde bulundular.

20 NİSAN 2023 PERŞEMBE 18:51
0
1473
0
AA aa
MİLLET İTTİFAK`INDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Millet İttifakı Partileri'nin bir araya gelerek oluşturduğu seçim bürosunun açılışı Genç ilçesi Cumhuriyet Caddesinde gerçekleşti. Seçim bürosu açılışı miting havasında geçerken açılışa, Saadet Partisi İl Başkanı Muhammet Fatih Tiryaki, Deva Partisi Bingöl eski İl Başkanı Mikail Kovalar, Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanı Muhittin Ağırbaş, Cumhuriyet Halk Partisi Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genç İlçe Başkanı Selahattin Taşdemir, Deva Partisi Genç İlçe Başkanı Baki Erdoğmuş, Millet İttifakı milletvekili adayları Serdar Atalay, İlhami Gelen, Mehmet Canlı ve yüzlerce vatandaş katıldı.

ATALAY: “GENÇ ASLA VEKİLSİZ KALMAMALIDIR”

Yapılan selamlama konuşmalarının ardından söz alan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Bingöl Milletvekili adayı Serdar Atalay, “Bugün kadim ilçemiz Genç'teyiz ve heyecanımı sizlere anlatamam. Bir Gençli kardeşiniz olarak sizlerden güçlü bir şekilde destek bekliyoruz. Belediye Başkanlığı dönemimde yaptığım hizmetlerden beni biliyorsunuz. Sevgili Genç halkı, sizleri 2 dönemdir es geçen iktidar partisine artık gücünüzü gösterme vakti gelmiştir. Genç asla vekilsiz kalamaz kalmamalıdır. Bizlerde İlhami Gelen kardeşimle beraber hemşerileriniz olarak sizlerin emanetiyiz ve bu emanete sahip çıkmak size yakışacak olandır. Birlik ve beraberlik içerisinde memleketin tek bir ferdini ayırmadan, tüm herkesi kucaklayarak, Ankara'da ki bütün imkanları kullanacağız. İnanıyorum ki Gençli kardeşlerim, 14 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Serdar Atalayı'da milletvekili yapacak. İnanıyorum ki Genç halkı sizden oy alıp, sizi umursamayanlara en güzel şamarı sandıkta atacak ve onlara en güzel dersi verecek.” Şeklinde konuştu.

GELEN: “GENÇLİ KARDEŞLERİNİZE SAHİP ÇIKMA VAKTİDİR”

Atalay'dan sonra söz alan CHP 3.sıra Adayı İlhami Gelen ise, “İnanıyorum ki Genç halkı hemşerileri olan Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Serdar Atalay ve İlhami Gelen'e sahip çıkıp sandıkta en güzel şekilde bizlerden yana tavır koyacaklardır. İktidar partisinin Genç'e vekil vermeye gerek yok zaten bize oy verecekler hesabını bozacak olan yine sizlersiniz. Sandıklarda bizlere sahip çıkın ve bizlerde sizlerin gür sesi olalım. Bende sizin bir kardeşiniz olarak sizlerin oyuna talibim. Rabbim, çıktığımız bu yolda bizleri ve sizleri mahcup etmesin inşallah” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Millet İttifakı Seçim Bürosu açılışı dualar eşliğinde yapılırken, adaylar daha sonra hep birlikte esnaf ziyareti yaparak destek talebinde bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın