01 Mayıs 2024 Çarşamba

MİNİKLERDEN DUYGULANDIRAN ÇAĞRI

Anneleri sağlıkçı, Babaları da bankacı olan Said Elyesa ve Asmin Esile Tezer'den duygulandıran çağrı. Tezer Kardeşler, Anne ve babamız sizler için çalışıyor. Siz de bizim için evde kalın dedi.

06 NİSAN 2020 PAZARTESİ 13:25
0
2402
0
AA aa
MİNİKLERDEN DUYGULANDIRAN ÇAĞRI

Genç nüfusuna kayıtlı 2 minik kardeş duygulandıran bir video yayımlayarak evde kalın çağrısı yaptı. Hastanede hemşirelik yapan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında eve gelemeyen annelerini görebilmek için çektikleri videoyla Gençli vatandaşlara "evde kal" çağrısında bulunan miniklerin videosu kısa sürede tıklanma rekorları kırdı.

Minik kardeşler, videoda "Bu bir Kurtuluş Savaşı gibi. Düşman virüs, asker sağlıkçılar. Biz bu savaşı da kazanacağız. Bizim annemiz sağlıkçı. Annemizin eve gelmesi için lütfen evde kal Türkiye." çağrısında bulundu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın