03 Mayıs 2024 Cuma

MİNİKLERDEN DUYGULANDIRAN YARDIM

Genç ŞeyhAbdurrezak Kur'an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını İsrail soykırımına maruz kalan Gazze'li kardeşlerine ulaştırılmak üzere İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İlçe Başkanı Yahya Aktaş'a teslim etti.

08 OCAK 2024 PAZARTESİ 11:10
0
933
0
AA aa
MİNİKLERDEN DUYGULANDIRAN YARDIM

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ederken, başta İslam ülkelerinin halkları olmak üzere, dünyanın dört bir yanında Filistinlilere destek, siyonist işgalcilere tepkiler artarak devam ediyor.

Şeyh Abdurrezak  Kur'an Kursu minik öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını İsrail soykırımına maruz kalan Gazze'li kardeşlerine ulaştırılmak üzere İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İlçe Başkanı Yahya Aktaş'a teslim etti. Dünyanın çocuk yüzlü bir güzelliğe ve masumiyete çok ihtiyacının olduğunu belirten İlçe Müftüsü Yahya Aktaş, “Dünyayı iyilik değiştirecek şiarıyla yaşayan hayırlı nesiller yetiştirmek vazifemizdir” diyerek minik öğrencilere, ailelerine ve Kur'an Kursu öğreticilerine teşekkür etti.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın