28 Nisan 2024 Pazar

MİSAFİRPERVERLİKLERİ TAKDİR TOPLADI

İstanbul'da ikamet eden Gençli iş insanları Çerkez Övün ve oğlu Umut Övün, İstanbul'da gerçekleştirilen Yeni Genç Muratspor, Dayanışma Gecesinde göstermiş oldukları misafirperverlikleri ile büyük takdir topladı.

31 OCAK 2024 ÇARŞAMBA 19:41
1
1580
0
AA aa
MİSAFİRPERVERLİKLERİ TAKDİR TOPLADI

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor için İstanbul'da dayanışma ve birlik gecesi düzenlendi. Galata Köprüsünde bulunan Maxsi Gala'da düzenlenen gecenin sponsorluğunu ise Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı Çerkez Övün ve oğlu Umut Övün üstlendi. İşletmesini dayanışma gecesi için Muratspor'a özel olarak kapatan ve gecenin eksiksiz geçmesi için her ayrıntı ile yakından ilgilenen baba oğul hem Bingöl'den hem de diğer illerden gelen misafirlerini de kendi otellerinde ağırladı. Gece için elini taşın altına koyan ve yaklaşık 250 Bin TL'lik masrafı üstlenen Çerkez Övün ve oğlu Umut Övün'ün bu duyarlılıkları ise büyük takdir topladı. 

“ÖVÜN AİLESİNE ÖZEL TEŞEKKÜR”

Başta Genç Kaymakamı Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik olmak üzere Yeni Genç Muratspor Kulübü Yönetimi, Övün ailesine göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü şükranlarını sunarak, “Gençlilerin İstanbul'daki en büyük destekçisi olarak bilinen ve her fırsatta hemşerileriyle yakından ilgilenip dertleriyle dertlenen Çerkez Övün ve oğlu Umut Övün'e ne kadar teşekkür etsek az kalır. Baba oğulun kulübümüz için ellerini taşın altına atmaları ve tüm masrafları üstlenmeleri Genç'i ne kadar çok sevdiklerini ve Genç sevdalısı olduklarını bir kez daha ortaya koymuştur. Her iş insanının yapamayacağı bir işi başardılar ve muhteşem bir ev sahipliği yaparak gönlümüzü bir kez daha fethettiler. Hem Çerkez beye hem de oğlu Umut Övün'e ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz”

Haber: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın