28 Nisan 2024 Pazar

MUHTEŞEM TARAFTAR, HARİKA SONUÇ!

Bölgesel Amatör Lig 11.grup 11.hafta maçında ilk kez Genç'te oynayan ve Develigücüspor'u konuk eden Yeni Genç Muratspor, yaklaşık 4 Bin taraftarının desteğiyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

24 ARALIK 2023 PAZAR 18:31
1
891
0
AA aa
MUHTEŞEM TARAFTAR, HARİKA SONUÇ!

Bölgesel Amatör Lig 11. Gurupta 11.hafta maçları bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sarı – Kırmızılı temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Genç ilçesinde ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde Develigücüspor'u konuk etti. Genç ilçe stadyumunda oynanan mücadeleyi Zuhal Çınar, Serkan Kaya, Hamza İnal hakem triosu yönetti. Maça Genç halkı yoğun ilgi gösterirken İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Erdem ve kurum amirleri Yeni Genç Muratspor'u yalnız bırakmadı.

“ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ SLOGANLARI ATILDI, PKK'YA LANET YAĞDI”

Yaklaşık 4 Bin kişinin tribünden destek verdiği önemli maça “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” pankartı ile çıkan Genç Muratspor yönetimi ve futbolcuları, taraftarından alkış alırken, tribünde ise PKK'ya lanet yağdı ve kahrolsun PKK sloganları atıldı. Maç öncesinde de Mehmetçik için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

“4 BİN TARAFTAR TRİBÜNDE ŞOV YAPTI, TAKIM SAHADA COŞTU”

Uzun zaman sonra Genç ilçesinde kendi seyircisinin önüne çıkan Yeni Genç Muratspor, yaklaşık 4 Bin kişinin büyük tribün desteğiyle maça çıktı. Maçın başlama düdüğüyle beraber Develigücü'nü kendi sahasına hapseden ve sağlı sollu ataklar geliştiren temsilcimiz, ilk 30 dakika içerisinde net fırsatlardan yararlanamazken, takımın golcüsü Mustafa Yağcı, sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Gol sonrası tribünler adeta bayram yerine dönerken kalan dakikalarda her iki ekibinde girdiği pozisyonlar golle sonuçlanmayınca ekipler soyunma odasına Muratspor'un 1-0 üstünlüğü ile gitti.

"İKİNCİ YARIDA HEM MURATSPOR HEM DE TARAFTAR ŞOV VARDI"

İkinci yarının başlama düdüğüyle beraber büyük bir taraftar desteği gören Muratspor ardı ardına yakaladığı net pozisyonlardan yararlanamazken, 76. Dakikada Savaş Oday harika bir gole imza atarak takımını 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda kalesini gole kapatmak için savunma yapan Muratspor atağa çıkmakta zorlanırken, bu dakikalarda daha iyi bir oyun sergileyen Develigücü 82.dakikada Emre Özden ile farkı 1'e indirdi ve skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç temsilcimiz Yeni Genç Muratspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

“OVACIKSPOR SAHAYA ÇIKMADIĞI İÇİN HAFTAYA 3 PUANI HÜKMEN ALACAĞIZ”

Temsilcimiz Genç Muratspor, Develigücü galibiyeti ile ligdeki puanını 14'e yükseltirken haftaya oynaması gereken Ovacıkspor maçından da rakibin ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip gelecek ve puanını 17'e yükselterek ilk devreyi tamamlamış olacak.

HABER: SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın