25 Nisan 2024 Perşembe

MURATSPOR, 2 ATTI 3 ALDI

Bal ligi hedefiyle sezona başlayan temsilcimiz Genç Muratspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Solhan Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.

13 KASIM 2021 CUMARTESİ 13:20
0
890
0
AA aa
MURATSPOR, 2 ATTI 3 ALDI

Bu yıl gerçekleştirdiği üst düzey transferler ile BAL ligini hedefleyen ve bu doğrultuda sezona başlayan sarı - kırmızılı temsilcimiz Genç Muratspor, Solhan Gençlerbirliği'ni konuk etti. 

Genç Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, kurum amirleri ve çok sayıda taraftar da takip etti. 

Yoğun taraftar desteği ile maça hızlı başlayan taraf ekibimiz Genç Muratspor oldu. Maçın henüz ilk dakikalarında itibaren oyunun kontrolünü ele alan ekibimiz sağlı sollu ataklarla Solhan ekibini sahasına haps etti. Maçın 11.dakikasında sahneye çıkan Berat Cansızoğlu temsilcimizi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca ekipler soyunma odasına Genç Muratspor'un 1-0 üstünlüğü ile gitti.
Maçın ikinci yarısında da taraftarın beklediği güzel futbolu ortaya koyan temsilcimiz maçı adeta domine ederek rakibine top göstermedi. 62.dakikada sahneye çıkan Yunus Ağırbaş maçı 2-0'a taşıdı. Kalan dakikalarda her iki ekipte girdiği pozisyonları gole çeviremeyince 90 dakika Muratspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

Maçın sona ermesiyle birlikte temsilcimiz alınan galibiyeti taraftarları ile birlikte kutladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın