21 Nisan 2026 Salı

MURATSPOR, 90'DA GÜLDÜ

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor kendi sahasında konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti. Muratspor aldığı gakibiyetle ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

25 ŞUBAT 2024 PAZAR 18:47
1
1732
0
AA aa
MURATSPOR, 90`DA GÜLDÜ

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve maddi imkansızlıklara rağmen büyük işlere imza atan Yeni Genç Muratspor ligin 16.haftasında şampiyonluk mücadelesi veren lig üçüncüsü Kayseri Hacılar Erciyesspor'u konuk etti. Genç ilçe stadyumunda seyircisiz oynanan mücadeleyi Fevzi Kadir Üreyil, Osman Nuri Güllüce ve Yunus Yalçın hakem triosu yönetti.

Maçın başlama düdüğüyle beraber her iki ekipte kontrollü bir oyun sergiledi. İlk dakikalarda orta saha mücadelesi şeklinde geçen oyunda Murat Şahin Açıklalın 14.dakikada Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin kucağına nişanlayınca Muratspor öne geçme fırsatını kaçırdı. Kaçan golün ardından dışarıdan destekte bulunan taraftarının da desteğini hisseden Murstspor ardı ardına pozisyonlara girmeye başladı. 25.dakikada sahneye çıkan Murat Şahin Açıklalın bu kez düzgün bir vuruşla kaleciyi avladı ve Muratspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Golün ardından her iki girdiği pozisyonları degerlendiremezken Kayseri Erciyesspor ilk yarının uzatma dakikalarında Muratspor savunmasının hatasını iyi değerlendirdi ve skoru 1-1'e getirdi. Golün ardından ilk yarı sona ererken, Muratspor'lu oyuncuların 3 dakika fazla oynatılan süre için yaptıkları itirazlar ise sonuçsuz kaldı
 
GALİBİYET GOLÜ  90'DA GELDİ, STADYUM ÇEVRESİ BAYRAM YERINE DÖNDÜ

Ligin ikinci yarısında oyunu rakip sahaya yığan  ve rakibine top oynatmayan Muratspor, girdiği  net gol pozisyonlarını gole ceviremezken rakip Erciyesspor ise temsilcimiz karşısında adeta çaresiz kaldı. İkinci yarıda goller kaçtıkça sinirler gerilirken sonradan oyuna giren Adnan Kuruoğlu 90.dakikada aldığı topla ceza sahası içine girdi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Golün ardından stadyum dışında takımlarını desteklemeye gelen taraftarlarda büyük sevinç yaşadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç temsilcimizin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

"YENİLMEZLİK SERİMİZ 8 MAÇA ÇIKTI"

Maddi imkansızlıklara rağmen takım ruhunu ortaya koyan ve ligde oynadığı son 8 maçında kaybetmeyen Muratspor, taraflı tarafsız tüm spor kamuoyundan tam not alırken, temsilcimiz haftaya Bingölspor'a konuk olacak. 

"İŞ İNSANI YILMAZ CANSIZOĞLU TAKIMI YEMEKTE AĞIRLADI"

Sezon başından bu yana takımın göğüs sponsorluğunu üstlenip büyük maddi destek sunarak örnek bir davranışa imza atan Gencli hemserimiz hayırsever iş insanı Yılmaz Cansızoğlu, takımı aldıkları galibiyetten ötürü yemekte ağırladı. Cansızoğlu'nun göstermiş olduğu örnek davranış gönülleri fethetti.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.04.2026
17:50
NASRETTİN HOCA İLE GÜLEN YÜZLER, GÜLEN DEĞERLER
NASRETTİN HOCA İLE GÜLEN YÜZLER, GÜLEN DEĞERLER
Genç Kaymakamlığı ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Şehit Murat Yıldırım Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 'Gülen Yüzlerle Gülen Değerler' adlı tiyatro oyunu sahnelendi
21.04.2026
12:50
NACİ GÖRÜR` 7 NİN ÜZERİNDE DEPREM ÜRETİ ÜRETECEK
NACİ GÖRÜR' 7 NİN ÜZERİNDE DEPREM ÜRETİ ÜRETECEK
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli ve çevresindeki illeri kapsayan kritik bir deprem uyarısında bulundu. Görür, özellikle Erzincan ile Bingöl Karlıova arasında yer alan Yedisu Fayı'na dikkat çekerek, bu hattın 7'nin üzerinde bir deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.
21.04.2026
12:43
METEOROLOJİ`DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Bingöl, Elâzığ, Tunceli ve Adıyaman için kuvvetli yağış uyarısında bulunan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, özellikle yüksek kesimlerde çığ ve kar erimesi riskine karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
21.04.2026
12:37
10 BİN YUMURTA KAPASİTELİ KULUÇKA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
10 BİN YUMURTA KAPASİTELİ KULUÇKA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde kurulan 10 bin yumurta kapasiteli Kanatlı Kuluçka Merkezi faaliyete başladı. Merkezin, hem öğrencilere uygulamalı eğitim imkânı sunması hem de bölgedeki yetiştiricilere teknik destek sağlaması hedefleniyor.
21.04.2026
12:30
NA`T-I ŞERİF YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
NA'T-I ŞERİF YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Bingöl Üniversitesi'nde üniversite öğrencileri arasında düzenlenen Na't-ı Şerif şiir yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Program kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) konulu panel ve musiki dinletisi de düzenlendi.
21.04.2026
12:23
KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Genç ilçesinde Kaymakamlık himayesinde düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası', oynanan ilk maçlarla başladı. Açılış karşılaşmasında Kaymakamlık takımı sahadan galibiyetle ayrıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın