01 Mayıs 2026 Cuma

MURATSPOR, EVİNDE KAYIP

Yeni Genç Muratspor Bölgesel Amatör Lig 3.hafta maçında konuk ettiği Malatyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

29 EKİM 2023 PAZAR 17:17
0
1793
0
AA aa
MURATSPOR, EVİNDE KAYIP

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, 3.haftada Bingöl Şehir Stadyumunda Malatyaspor'u konuk etti. Kaymakam Muhammet Güzel başta olmak üzere kurum amirleri ve taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği maça sarı- kırmızılı temsilcimiz 'Kudüs Özgür Değilse Dünya Tutsaktır' pankartı ile çıktı. 

Maçın başlama düdüğüyle beraber takım halinde organize olan ve oyunu Malatyaspor yarı sahasına yıkan temsilcimiz aradığı golü 13.dakikada Murat Şahin Açıklalın ile buldu. İlk yarıda etkili oyununu sürdüren sarı kırmızılı ekibimiz oyunun kontrolünü elinde tutmasına rağmen aradığı golü bulamayınca ekipler soyunma odasına temsilcimizin 1-0'lık üstünlüğü ile gitti. 

"İKİNCİ YARIDA MAÇI KENDI ELLERİMİZLE VERDİK"


İkinci yarıya taraftarının yoğun desteğiyle başlayan temsilcimiz ilk yarının aksine tutuk bir oyun sergileyince Malatyaspor 50.dakikada Deniz Işık ile skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda her iki ekipte golü ararken temsilcimiz, ardı ardına girdiği pozisyonları gole ceviremeyince Malatyaspor 87.dakikada yakaladığı kontra atakta Deniz Işık ile bir gol daha bularak skoru 2-1 getirdi. Yenilen golün ardından hem tribünlerde hem de takımda adeta yıkım yaşanırken kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Malatyaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

Temsilcimiz oynadığı 3 maçın ardından aldığı 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 4 puanda kalırken, sarı lırmızılı temsilcimiz gelecek hafta Kayseri deplasmanında Hacılar Erciyesspor ile karşılaşacak. 

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2026
19:02
BİNGÖL`E TÜBİTAK`TA BÜYÜK GURUR
BİNGÖL'E TÜBİTAK'TA BÜYÜK GURUR
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
18:49
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
30.04.2026
18:44
10 MİLYAR TL`LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
10 MİLYAR TL'LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
30.04.2026
18:34
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
18:28
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ  BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı
30.04.2026
18:22
BİNGÖL`DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
BİNGÖL'DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın