28 Nisan 2024 Pazar

MURATSPOR SAHAYA CIKMAMA KARARI ALDI!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 18. hafta müsabakalarında aynı gurupta yer alan Bingöl takımları 12Bingölspor ile Yeni Genç Muratspor karşılaşacaktı ancak Genç Muratspor çekilme kararı aldı ve bu hafta saha boş kalacak! Ya sonrası? İşte kulüp yönetiminin o açıklaması..!

01 MART 2024 CUMA 22:23
0
803
0
AA aa
MURATSPOR SAHAYA CIKMAMA KARARI ALDI!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta 18. hafta müsabakaları bu pazar oynanacak. Bu karşılaşmalardan biri de Bingöl derbisi olan 12Bingölspor-Yeni Genç Muratspor maçı olacaktı ancak mali sorunlar nedeniyle ligden çekilme kararı alan Yeni Genç Muratspor, bu haftaki derbi maçına da çıkmayacak.

DENGELERİ SARSACAK!

 

Yozgat Bozokspor ile 12 Bingölspor arasındaki şampiyonluk mücadelesinin kilit takımlarından biri de kısıtlı imkanlara rağmen önemli skorlarla ligde rüzgarını estiren Yeni Genç Muratspor, tüm çabalara rağmen beklenen destek oluşmayınca ligden çekilme kararı aldı.

Bugün lige devam yönünde yapılan ikna çabaları sonuçsuz kalınca, pazar günü oynanması gereken 12Bingölspor ile Yeni Genç Muratspor maçında da saha boş kalacak ve Muratspor bundan sonraki haftalarda da sahaya çıkmayacak. Yeni Genç Muratspor'un ligden çekilmesi, özellikle şampiyonluk yarışında dengeleri sarsacak.

KULÜP YÖNETİMİ KARARINDA ISRARCI

Gelişmeler üzerine görüşleri alınan Yeni Genç Muratspor yönetimi, mevcut koşullarda takımı ligde tutma şanslarının olmadığını, bu nedenle daha fazla borçlanmak yerine ligden çekilmenin daha doğru bir karar olacağı görüşünü paylaştı.

İstanbul'da düzenlenen birlik ve destek organizasyonunda taahhüt edilen destek miktarının 1 Milyon 960 Bin TL, hesaba geçen miktarın ise 1 milyon 341 Bin TL olduğu bilgisini aktaran kulüp yönetimi; “Futbolculara ikinci devre ödemeleri 1 milyon 385 Bin TL. Gecenin düzenlenmesinin ana nedeni de buydu aslında. Barınma, yemek, taşıma, personel, deplasman, prim ve diğer tüm ihtiyaçlar için aylık net giderler ise 370 Bin TL. Bunun 100-150 Bin TL'si Genç Kaymakamlığı ve Genç Belediyesi destekleriyle karşılanıyor. Geri kalan miktarı karşılama olanağı bulunmadığı ve taahhüt edilen destekler tam manasıyla sunulmadığı için ligi sürdürmemiz bu koşullarda imkânsız. Tüm gelir giderleri dekontlarıyla birlikte kamuoyuyla paylaşacağız. Lig bitimine 3 ay var ve böylesi bir borç yükünü kulübün sırtına yüklememiz mümkün değil. Şayet ihtiyaç olunan destek karşılanırsa lige devam ederiz ancak destek olmaksızın lige devam söz konusu olmayacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın