29 Nisan 2024 Pazartesi

MURATSPOR'DAN 'BAL' GİBİ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor deplasmanda karşılaştığı Aksarayspor'u 3-1 mağlup etti.

04 ŞUBAT 2024 PAZAR 16:33
2
1022
0
AA aa
MURATSPOR`DAN `BAL` GİBİ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig'de sezonun ikinci devre maçları başladı. 14.hafta maçları bugün oynanan maçlarla sona ererken Sarı – Kırmızılı temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Elazığ  Aksarayspor'a konuk oldu. Elazığ Gençlik Merkezi stadyumunda oynanan mücadeleyi Cemal Emre Gömeç, Emrah Yücekeya, Emre Bayraktar hakem triosu yönetti.

Maçın başlama düdüğüyle beraber temsilcimiz sahaya ağırlığını koyarken, 3.dakikada Mustafa Yağcı, 9. Dakikada ise Adnan Kuruoğlu net pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın 15.dakikasında sahneye çıkan yeni transfer Hüseyin Direk ceza sahası içine ortalanan pası iyi takip etti ve muhteşem bir kafa golüyle ekibimizi 1-0 öne geçiren golü attı. Golün ardından da ataklarını sıklaştıran ve rakip kaleyi abluka altına temsilcimiz aradığı ikinci golü  bulamazken, Aksarayspor kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Maçın 43. dakikasında oluşan karambolde Aksarayspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Ertan Karlıdağ skoru 1-1'e getirdi. 

Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca ekipler soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti. 

"İKİNCİ YARIDA MUHTEŞEM FUTBOL, MUHTEŞEM SONUÇ"

İkinci yarının başlama düdüğüyle beraber galibiyeti arzulayan ve hırçın bir futbol oynayan Sarı kırmızılı temsilcimiz ardı ardına yakaladığı pozisyonlardan yararlanamazken, Aksarayspor'un direnci ise dakikalar ilerledikçe düştü. Dakikalar 68'i gösterdiğinde Kaptan Selahattin Aras'ın harika pasıyla ceza sahası içinde buluşan golcü Mustafa Yağcı muhteşem top kontrolünün ardından jeneriklik bir gol ile takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Golün ardından büyük bir sevinç yaşanırken, ataklarını sıklaştıran ekibimiz 3. golü bulmak için oyunu adeta rakip takımın sahasına yıktı. 77.dakikada slalom çalımlarla rakiplerini ekarte eden kaptan Selahattin Aras, Selçuk Yıldız'ı gördü. Topu kontrol eden ve yaklaşık 25 metreden kaleye adeta füze yollayan Selçuk, temsilcimizi 3-1 öne geçiren golü attı. 

Kalan dakikalarda da oyuna ağırlığını koyan ve oyunu rölantiye alan temsilcimiz sahadan 3-1 ayrılarak 14.hafta sonunda puanını 20'ye yükseltirken, Maçı izleyen futbolseverler ise Muratspor'u oynadığı futbola büyük övgü yağdırdı.

Temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Ligin 15.haftasında Genç Şehir Stadyumunda Erzincan Ulalarspor'u konuk edecek.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın