28 Nisan 2024 Pazar

MURATSPOR'DAN 'DÖRT' DÖRTLÜK GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor deplasmanda karşılaştığı Malatya Hekimhan Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

20 ARALIK 2023 ÇARŞAMBA 20:18
0
906
0
AA aa
MURATSPOR`DAN `DÖRT` DÖRTLÜK GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 11. Gurupta 10.hafta maçları bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sarı – Kırmızılı temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Hekimhan Belediyespor'a konuk oldu. Hekimhan ilçe stadyumunda oynanan mücadeleyi Abdülkadir Oral, Murat Cam, Kadir Poyraz hakem triosu yönetti.

Maçın başlama düdüğüyle beraber Hekimhan Belediyespor'u sağlı sollu ataklarla kendi sahasına hapseden temsilcimiz golcü futbolcusu Mustafa Yağcı'nın golüyle henüz 2.dakikada 1-0 öne geçti. İlk 30 dakikalık bölümde rakibine adeta top göstermeyen ve maçı tek kale oynayan Yeni Genç Muratspor, sayısız fırsatlardan yararlanamazken, başka gol olmayınca ekipler soyunma odasına Muratspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile gitti.

"İKİNCİ YARIDA MURATSPOR ŞOV VARDI"

İkinci yarının başlama düdüğüyle ataklarını sıklaştıran Muratspor, ardı ardına yakaladığı net pozisyonlardan yararlanamazken, 80. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mustafa Yağcı kendisinin ve takımının 2.golünü attı. Golün ardından tamamen demoralize olan Hekimhan Belediyespor karşısında iyi oyununu sürdüren temsilcimiz, 85.dakikada Selçuk Yıldız ve 85.dakikada ise Azat Yeşil'in ayağından bulduğu gollerle skoru 4-0'a taşıdı.

Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan temsilcimiz sahadan 4-0 ayrılarak puanını 11'e yükseltirken, maçı izleyen futbolseverler ise Muratspor'un oynadığı futbola büyük övgü yağdırdı.

Temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Ligin kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Develigücüspor'u konuk edecek.

 

"STADYUM TAMAMLANDI, TARAFTAR PAZAR GÜNÜ GÖRSEL ŞOVA HAZIRLANIYOR"

Aylar sonra tamamlanan Genç İlçe stadyumunda ilk maç Pazar günü Develigücü ile oynanacak. İlk kez kendi takımını Genç'te seyredecek olan taraftar ise Pazar günkü maça çok sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Konfeti, balon, sis, meşale ve daha birçok hazırlık yapan taraftarlar, tribün şov yaparak takımını ateşlemeyi planlıyor. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın