28 Nisan 2024 Pazar

MYK LİSTESİNE GİRDİ

Genç'li hemşerimiz Doç. Dr. Muhammed Köse, MHP'nin 13'üncü Olağan Kurultayı'nda 36 kişilik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) listesinde yer aldı.

19 MART 2021 CUMA 10:19
6
1835
0
AA aa
MYK LİSTESİNE GİRDİ

MHP'nin 13'üncü Olağan Kurultayı Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Devlet Bahçeli, 10'uncu kez genel başkan seçildiği kurultayda Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulunda kan değişikliğine gitti. Bahçeli, 75 kişilik MYK'deki isimlerden yarısını yeni listeye almadı, 36 yeni isme görev verdi. Kurultayda Erzincan Binalı Yıldırım Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi olan Bingöl'lü hemşerimiz Doç. Dr. Muhammed Köse, 36 yeni isimden biri olarak Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine seçildi.

Doç. Dr. Muhammed KÖSE kimdir?

1982 yılında Bingöl İli Genç İlçesi Yeni çevre köyünde dünyaya gelen Muhammed Köse ilk ve orta öğrenimini Bingöl'de tamamladıktan sonra 2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Bölümünü kazandı ve 2006 yılında mezun oldu. 2008 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yakınçağ Anabilim dalında doktoraya başlayarak 2015 yılında Doktor unvanını aldı. Aynı yıl Erzincan Binalı Yıldırım Üniversitesi tarih bölümüne Yard. Doç. Dr. olarak atandı. 2020 Yılında yaptığı akademik çalışmalar neticesinde Doçent Unvanını aldı.

Muhammed Köse'nin Osmanlı Şehir Tarihi, Botanik Tarihi, Vakıf Sistemi ve Osmanlı Yakınçağ Dönemine ait çok sayıda ulusal ve uluslararası bildiri, makale ve kitabı yayınlanmıştır.

Eğitim ve mesleki hayatında Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Doç. Dr. Muhammed Köse evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın