19 Nisan 2024 Cuma

NİHAİ HEDEFİMİZ 2023 SEÇİMLERİ

MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran: Gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım. Geleceğimizi el ele, omuz omuza ve hep birlikte inşa edelim.

25 ARALIK 2022 PAZAR 17:06
0
1104
0
AA aa
NİHAİ HEDEFİMİZ 2023 SEÇİMLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanlığı; kanaat önderleri, STK temsilcileri ve parti üyeleri ile bir araya geldi. Özel bir işletme gerçekleştirilen toplantı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, “Gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım. Geleceğimizi el ele, omuz omuza ve hep birlikte inşa edelim.” diyerek birliktelik mesajı verdi.
İl Başkanı Baran, “MHP 2023'te yapılacak seçimler dolayısıyla, geçtiğimiz şubat ayında başlattığı halkla buluşma ve dayanışma toplantılarını büyük bir şevk ve heyecanla sürdürmektedir. Bir yanda ‘Adım Adım 2023; Köyüm Benim Sohbet Toplantıları'nı sürdürürken, diğer yanda vatandaşlarımızla yüz yüze teması esas alan ‘Komşum Nasılsın' çalışmalarımıza da başladık.
Artık ev ev dolaşıyoruz, kapıları çalıp kalplere misafir oluyoruz. Komşularımızla buluşuyor, hatırlarını soruyor, onları hem dinliyor hem de düşüncelerimizi anlatıyoruz. 2023 yılı için söz birliği, inanç birliği, hedef birliği yapıyoruz.
2023 seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde, şimdiye kadar yurt çapında anlatma ve aydınlatma toplantıları ‘Köyüm Benim, Komşum Nasılsın ve Ahiler Gününüz Bereketli Olsun' ziyaretleri ‘Aday Belli Karar Net' temalı toplantıları gerçekleştirilmiştir.
Bütün bu etkinliklerde, milletimizce partimize ve kadrolarımıza gösterilen alaka ve teveccüh; heyecanımızı kamçılamış, çalışma azmimizi arttırmıştır. Gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım. Geleceğimizi el ele, omuz omuza ve hep birlikte inşa edelim.” şeklinde konuştu.
KÖSE: ÇALIŞMALARIMIZIN NİHAİ HEDEFİ 2023 SEÇİMLERİ
MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Muhammed Köse ise konuşmasına İl Başkanı ve yönetimine başarılar dileyerek başladı. Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Köse, nihai hedeflerinin 2023 seçimleri olduğunu söyledi. Köse, “Milliyetçi Hareket Partimizin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı vesilesiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bende bu vesileyle 4 Ekim'de mazbatasını alarak il başkanı olan ve sonrasında yönetimini kuran değerli il başkanına ve yönetimine üstün başarılar diliyor ve onları yürekten tebrik ediyorum.
Bizler liderimizin emrinde ve onun izinde yaklaşık bir, bir buçuk yıldır önce 4 Eylül'de Sivas'ta başlatılan bölge istişare toplantıları akabinde adım adım 2023 il istişare toplantılarımız, ilçe istişare toplantılarımız, köy benim sohbet toplantıları ve bugünde devam etmekte olan komşu ziyaretleri programlarımız ki bunlara dün bir yenisi eklendi. Bütün bu faaliyetlerimizin nihai hedefi 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimidir.” Dedi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın