14 Aralık 2025 Pazar

NİYETİMİZ HALİS VE HİZMET ODAKLIDIR

'Mahallemizin Sakini Değil Sahibi Olalım' sloganıyla yola koyulduğunu belirterek muhtarlık yolunda mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum. dedi.

04 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ 13:09
0
1886
1
AA aa
NİYETİMİZ HALİS VE HİZMET ODAKLIDIR

Genç İlçesi Yenişehir Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Cebbar Tartik, “Gerek siyasi, gerekse bürokratik tüm kanalların mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sorumluluk alması için ellerinden gelen tüm çabayı harcayacaklarını söyledi.

2019 Mahalli İdareler Seçiminde Yenişehir Mahallesi Muhtar adayı olacağını duyuran Tartik, adaylığına ve hedeflerine dair notlarını da paylaştı.

Amacının; Yenişehir Mahallesi'nin daha ferah, huzurlu ve sosyal donatılarıyla ön plana çıkan bir mahalle olmasına katkıda bulunmak olacağını belirten Tartik, mahalle sakinleriyle birlikte ortak bir yönetim anlayışını hayata geçireceğini de söyledi.

“NİYETİMİZ HALİS VE HİZMET ODAKLIDIR”

Adaylığını açıklarken niyetinin halis ve hizmet odaklı olduğunu belirten Tartik, “Muhtarlık müessesesinin etkin bir şekilde görev ifa etmesi ve istişareler neticesinde alınacak ortak kararların uygulanması açısından ciddiyet ve hakkaniyet ölçüsünde dik bir duruş göstermekten asla taviz vermeyeceğiz. Mesele sadece sorunları bilmek yetmiyor, çözüm yollarını da harekete geçirmek gerekiyor. Gerek siyasi, gerekse bürokratik tüm kanalların mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sorumluluk alması için elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız. Niyetimiz halistir, hizmet odaklıdır, faydaya dönüştürme amaçlıdır. İnşallah Yüce Allah'ın izni, mahalle sakinlerimizin de teveccühüyle hizmet etmek nasip olur” dedi.

“EKSİKLİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Yenişehir Mahallesinin hizmet açısından çok geride kaldığını ve eksikliklerin tamamlanması için elinden gelenin fazlasını yapacağına inandığını belirten Tartik, “Seçilmem durumunda mahallemizin eksik yönlerini tamamlamaya çalışacağım. Sağlık ocağı, bozuk yolların onarımı, yardıma muhtaç kardeşlerimizin tespiti ve yardım edilmesi, çocuklarımız için oyun parklarının yapılması işi, kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi gibi konularda mahalle sakinlerimizle beraber hakkımızı arayacağız ve hizmeti getirmek için hep beraber çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23)
04 Şubat 2019 Pazartesi 14:07
HDP görüşü muhtara ben tek oy veririm yoksa boş
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
12.12.2025
12:16
BİNGÖL DAHİL 52 İLDE TEFECİ OPERASYONU
BİNGÖL DAHİL 52 İLDE TEFECİ OPERASYONU
Bingöl'ün de aralarında olduğu 52 ilde, tefecilere yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 179 şüpheli yakalandı.
12.12.2025
12:12
DEVLET HASTANESİ ACİLDE TEŞHİS KRİZİ
DEVLET HASTANESİ ACİLDE TEŞHİS KRİZİ
Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servis'te bir bebeğe önce 'alerji' denilip iğne yapıldı, ardından 'uyuz' denilerek gönderildi. Bebeğin gerçek tanısı özeldeki uzman çocuk doktoruyla ortaya çıktı: El–ayak–ağız hastalığı. Acilde yazılan ilaçlar 'kullanmayın' denilerek durduruldu.
12.12.2025
12:08
12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Bingöl merkezli 4 ilde eş zamanlı düzenlenen terör operasyonlarında 12 şüpheli gözaltına alındı.
12.12.2025
11:41
YEDİSU FAYIN`DA BİRİKEN ENERJİ UYARISI
YEDİSU FAYIN'DA BİRİKEN ENERJİ UYARISI
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
09.12.2025
13:13
ZIKTE SÜRKAP`TAN ENGELLİLER İÇİN KAHVALTI PROGRAMI
ZIKTE SÜRKAP'TAN ENGELLİLER İÇİN KAHVALTI PROGRAMI
Atalay; 'Hayatımızdaki zorlukların sevgi ve empatiyle aşılacağına inanıyoruz' dedi.
09.12.2025
12:02
BİGED`DEN DAMA TURNUVASI DUYURUSU
BİGED'DEN DAMA TURNUVASI DUYURUSU
Birlik ve Gelişim Derneği (BİGED), geleneksel spor kültürünün yaşatılması ve gençlerin sosyal-kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi amacıyla düzenlenecek Dama Turnuvası için başvuruların başladığını duyurdu. Dernek yetkilileri, strateji ve zeka gerektiren bu köklü oyuna ilgi duyan tüm vatandaşları turnuvaya katılmaya davet etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın