25 Nisan 2024 Perşembe

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği tarafından gelenekselleştirilen Bingöl Başarı Ödülleri Gecesi'nin 10'uncusu gerçekleştirildi. Bingöl'ün enleri görkemli gecede ödüllerini aldı.

31 ARALIK 2018 PAZARTESİ 12:59
0
1363
0
AA aa
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Tavz Kültür ve Kalkınma Derneğinin (TAVZ DER) Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği 10. Bingöl başarı ödülleri gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Tavz Der, oluşturduğu komisyonlarla 8 dalda Bingöl'ün enlerini belirleyip görkemli bir gecede ödül dağıtımını gerçekleştirdi.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Milli Savunma Bakanlığı Müşaviri Ziya Sözen, Siyasi partilerin il/ilçe başkanları, STK temsilcileri Kamu Kurum Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan programın açılış konuşmasını yapan Tavz Der Başkanı Yılmaz Araç, “Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle bir yılı daha geride bıraktık TAVZ-DER'in geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 10.sunu düzenlediğimiz Bingöl Başarı Ödülleri Gecesine hoş geldiniz şeref verdiniz” dedi.

ARAÇ: “FARK YARATAN İŞLER YAPMAYI İLKE EDİNDİK”

Tavz Der Başkanı Yılmaz Araç, “Tavz –Der kurulduğu ilk günden itibaren toplumun sorunlarına sağduyulu yaklaşıp çözüm önerileri ortaya koyan ve insiyatif alan bir STK olmuştur. Toplumda çatlak oluşturan problemlere, yapıcı ve onarıcı bir yaklaşım sergilemiş, toplum mozaiği içerisinde bir harç görevi görmüş ve bu harcı sevgiyle, emekle çoğu zaman da fedakarlıkla yoğurmuştur. Dernek olarak her zaman fark yaratan, topluma katma değer sağlayan işler yapmayı ilke edindik. Daha iyi işler yapmak için uzun vadede hedefler belirledik. Bütün çalışmalarımızda siz değerli aile büyüklerimizin ve dostlarımızın desteğini gördük. Bu bize yapacağımız işlerde daha inançlı ve daha gayretli olmamızı sağlıyor. Rabbimizin izni ile bu inanç ve gayretle yolumuza devam edeceğimizi bilmenizi isterim. Değerli misafirler varlığınızla güzelleştirdiğiniz ve bizleri onurlandırdığınız bu güzel ve özel gecemizde sizlerle bir arada olmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Güzel bir gece geçirmenizi diliyorum. Yaptıkları güzel çalışmalarla fark yaratan, şehrimize değer katan, bizlere umut aşılayan ve ödül almaya hak kazanan değerli dostlarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Gecenin tekrar hayırlara vesile olmasını diliyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” Diye konuştu.

YILMAZ: “TAVZ DER'İN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN”

Tavz Der'in bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinliklerin takdire şayan olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Hepimiz aynı gemideyiz. Mevkilerimiz, makamlarımız, görevlerimiz farklı fakat sonuçta hepimiz aynı geminin yolcularıyız. Birbirimizle dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah yolumuza devam edeceğiz. Birliğimizi, dirliğimizi bozmaya çalışanlara da hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğiz” dedi.

8 DALDA ÖDÜL VERİLDİ

Yılın Spor Ödülü, Bingöl Belediyesi Yaşamspor kulübüne verilirken Kulüp Başkanı Mithat Kaya ödülü, BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas'ın elinden aldı.

Yılın Eğitim Kurumu ödülünü, Yeşilyurt Ortaokulu alırken Okul Müdürü Ali Yalın ödülünü,  Vali Kadir Ekinci'nin elinden aldı.

Yılın Kültürel Çalışma Ödülünü, TRT'de yayınlanan BİGERY BİVİN program sunucusu Faysal Sonakalan alırken ödülünü ise, Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin elinden aldı.

Yılın İstihdam Ödülünü TİJDA Şirketi alırken Şirket adına Samet Önal ödülünü, Milletvekili Feyzi Berdibek'in elinden aldı.

Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Ödülünü Bingöl Engelliler Derneği alırken Dernek Başkanı Bahattin Tüz ödülünü, İl Müftüsü Muharrem Genç'in elinden aldı.

Yılın Kamu Kurum ödülünü Fırat Kalkınma Ajansı alırken Ajans adına ödül alan İsa Tellimen ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın elinden aldı.

Tavz Der Teşekkür Ödülünü Cevdet Can alırken ödülünü ise Milli Savunma Bakanlığı Müşaviri Ziya Sözen'den aldı.

Tavz Der Onur Ödülünü ise Tavz ailenin ileri gelenlerinden Yüksel Dere alırken ödülünü ise Bingöl Belediyesi Eski Başkanı Bediri Tuğ'un elinden aldı.

10. Başarı Ödülleri Gecesi Şehri Bingöl Tiyatro Gurubunun son oyunu Payiz adlı Zazaca tiyatro gösterimi ve Zervet ikramıyla son buldu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın