26 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI

Genç'te ilköğretim ve orta öğretimde eğitim gören 6 Bin 23 öğrenci, uzun ve yoğun bir eğitim yılın geride bırakarak karne alarak yaz tatiline girdi.

17 HAZİRAN 2022 CUMA 10:14
4
867
0
AA aa
ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI

06 Eylülde başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sona erdi. Genç'te yoğun bir eğitim sürecini geride bırakan yaklaşık 6 Bin 23 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Sabah saatlerinde başlayan karne heyecanına Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, öğrenciler aileler ve öğretmenler de ortak oldu. Uzun bir eğitim dönemini geride bırakarak yaz tatiline giren öğrencilerden kimi başarılı notlarıyla sevinirken kimileri de buruk bir sevinç yaşadı. Bazı öğrenciler de öğretmenlerinde bir süre ayrı kalacaklarından dolayı üzüntü duydu. 

KAYMAKAM AMCALARI, KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU 

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler Milli Eğitim Vakfı İlkokulunda karnelerini alan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini veren Kaptanoğlu, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla fotoğraf çekerek nasihatlerde bulundu. 

BOL BOL KİTAP OKUYUN 

Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ise, karne heyecanı yaşayan öğrencilere nasihatlerde bulunarak: Uzun ve yoğun bir eğitim yılını geride bıraktınız. Yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirin. Bol bol kitap okuyun. Hepinize hayırlı tatiller diliyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın