28 Nisan 2024 Pazar

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Genç ilçesinde Yarım Elma Çocuk Kulübü öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri parayı Gazze'li akranları için bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı.

23 OCAK 2024 SALI 16:05
0
1035
0
AA aa
ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Genç ilçesinde peygamber sevdalıları bünyesinde bulunan Yarım Elma Çocuk Kulübü öğrencileri Gazze'li akranlarına destek olmak için kumbaralarında biriktirdikleri parayı Umut Kervanı Vakfı Genç İlçe Temsilciliği aracılığı ile bağışladı.

Küçük çocukların bu duyarlı, yardımsever, asil ve örnek bağışından duygulanan Umut Kervanı Vakfı Genç ilçe temsilciliği yetkilileri yapılan bağışı teslim alıp kocaman yürekli çocuklara, eğitimcilerine ve velilerine teşekkür ettiler.

Bugüne kadar Gazze için teslim aldıkları en anlamlı ve sıcak yardımın bu olduğunu belirten Umut Kervanı Vakfı Genç ilçe temsilciliği yetkilisi; "Gazzeli Müslüman, mazlum kardeşlerimizle dayanışma içinde olmamız insani ve İslami sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğunun bilincinde olup gerekeni yapabilenlere ne mutlu."

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın