04 Eylül 2026 Cuma

ÖĞRENCİLERE SINAV DOPİNGİ

Genç ilçesinde Liseye Geçiş Sınavı (L.G.S) sınavına hazırlanan öğrenciler, sınav öncesi kayak merkezine götürüldü.

22 OCAK 2019 SALI 18:20
0
2757
0
AA aa
ÖĞRENCİLERE SINAV DOPİNGİ

Genç ilçesinde 100 öğreci Liseye Geçiş Sınavı (L.G.S) sınavı öncesi kayak merkezine götürüldü. Kayak merkezinde stres atan öğrenciler moral depolarken,  Geziye Genç Kaymakam Vekili Fatih Okumuş, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan,  AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sağlar, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ve öğrenciler katıldı.

Genç Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde "Gök Mavi Yer Beyaz" projesi hazırladı. Proje kapsamında okullarında yüksek karne notu alan öğrenciler ile okul içi ve dışında örnek davranışlarda bulunan 100 öğrenci  Haserek kayak merkezine götürüldü. LGS sınavı öncesi öğrencilerin stresini azaltması hedeflenen bu projede öğrenciler, hem kayak yaptı, hem de eğlenme fırsatı buldu. Hayatlarında ilk defa kayak merkezini gören öğrenciler dolu dolu bir gün geçirerek moral depoladı.

Çocukların bu tip projelerle daha fazla mutlu olduğunu dile getiren Genç Kaymakam Kaymakamı Vekili Fatih Okumuş, “Öğrencilerin gezi öncesi gözlerindeki ışıltıyı ve merakı görmek bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimiz bu geziyle ilk defa kayak merkezini gördü. Yaptığımız bu projeyle öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşıp çok güzel dostluklar edindi. Bu projeyi hazırlamamızda ki amacımız, kırsalda okuyan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmekti. İnşallah bunda da başarılı olmuşuzdur. Bu tarz projelerimizi gelecek zamanlarda da yapacağız. Kaymakamlık olarak tüm çalışmalarımız çocuklarımızın daha iyi yerlere gelmesi içindir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
13:34
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİLER İÇİN ÇKS BAŞVURLARI BAŞLADI
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyorBingöl'de tarımsal üretim yapan çiftçileri ilgilendiren 2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı.
02.09.2026
13:27
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
BİNGÖL BALI DÜNYA BİLİM LİTARETÜRÜNDE
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu
02.09.2026
10:43
BİNGÖL`DE  350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
BİNGÖL'DE 350 DÖNÜMLÜK TARİHİ DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı.
24.08.2026
11:21
BİNGÖL`DE ORGANİK ARICILIĞA  GÜÇLÜ DESTEK
BİNGÖL'DE ORGANİK ARICILIĞA GÜÇLÜ DESTEK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
24.08.2026
11:14
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE`DE BİR İLKİ BAŞARDI
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE BİR İLKİ BAŞARDI
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu
24.08.2026
11:09
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
KAYALARIN ARASINDA KİLO KİLO BAL BULDU
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın