18 Nisan 2024 Perşembe

ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

24 Kasım Öğretmenler Günü, Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

24 KASIM 2022 PERŞEMBE 13:37
0
722
0
AA aa
ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Öğretmenler Günü vesilesiyle Genç ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kutlama programı, Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde düzenlenen programla devam etti.

Şehit Murat Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öncülüğünde düzenlenen programa, Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Milli Eğitim Müdürü Aslan Soysal, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.  

“EĞİTİMİN TEMELİ ÖĞRETMENLERDİR”

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Soysal, eğitimin ve eğitim çadırının temelinin öğretmenler olduğuna vurgu yaparak “Bu eğitim çadırının direği ne kadar sağlam olursa, ne kadar özverili olursa çocuklarımız o kadar iyi yetişecektir. Gerisi bütün bu olanlara yardımcıdır. Dolayısıyla önemli olan öğretmenlerimizdir. Onların kendilerini iyi yetiştirmelerine yapacağımız bütün yatırımlar, toplumumuzun geleceğine yapılan yatırımlardır. Dolayısıyla bu özelliği her zaman her yerde vurgulayacağız. Öğretmenler günü de bunun bir vesilesidir” diye konuştu.

Program, mesleğin en eski öğretmen ve yeni öğretmenlerin duygu ve düşünceleri paylaşması, öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmenlerin ant içmesi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu şiirlerin okunması, öğrencilerin gösterileri ve  müzik dinleti ile sona erdi.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın