02 Mayıs 2024 Perşembe

ÖRNEK MUHTAR!

Göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği hummalı çalışmalar ile Meşedalı Köyünün sorunları çözerek köy halkının kalbinde taht kuran Köy Muhtarı Burhan Aran, köye bağlı mezraların sorunlarını da kendi imkânlarıyla çözmeye devam ediyor.

14 ARALIK 2020 PAZARTESİ 14:31
0
2566
0
AA aa
ÖRNEK MUHTAR!

Özverili çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Meşedalı Köyü Muhtarı Burhan Aran, Bingöl Valiliği ve Genç Kaymakamlığının kapısında adeta hizmet nöbeti tutarak Meşedalı Köyü Yorulmaz Mezrasında30 tonluk su deposu, 2 kilometre hortum döşeme, 8 adet kaptaj ve köy içi şebeke hattı çalışmalarının yenilenmesi için yoğun girişimlerde bulundu.

Genç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan ve 18 gün gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan 30 tonluk su deposu, 2 kilometre hortum döşeme, 8 adet kaptaj ve köy içi şebeke hattı ile bir mezranın daha sorununu çözmüş oldu.

Yıllardır su sorunun yaşandığını belirten Köy Muhtarı Burhan Aran, “Şehit ve Gazi mezrası olarak bilinen Yorulmaz,(Dere Hem) mezramızda yıllardır su sıkıntısı vardı. Yaptığımız proje onaylandı hava şartları da çok şükür iyi gitti ve çalışmalarımızı tamamladık. Desteklerinden ötürü  AK Parti Bingöl Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Feyzi Berdibek'e, Valimiz Kadir Ekinci'ye, Kaymakamımız Arif Gül'e ve Bingöl İl Özel İdare Genel Sekreteri Enes Üçgül'e, teşekkür ederim”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın