16 Nisan 2024 Salı

ÖVÜN: HİZMETE ADAYIZ

MHP İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Şevket Övün 'Bingöl'ün en büyük ve en köklü ilçelerinden birisi olan Genç ilçemizin köylerinde katılımcı yaklaşımla istişareye dayalı yeni bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz.

04 MART 2019 PAZARTESİ 15:14
2
1859
0
AA aa
ÖVÜN: HİZMETE ADAYIZ

MHP İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Şevket Övün “Bingöl'ün en büyük ve en köklü ilçelerinden birisi olan Genç ilçemizin köylerinde katılımcı yaklaşımla istişareye dayalı yeni bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz. Bölge ayrımı gözetmeksizin Çotla zirvelerinden Akdağ zirvelerine kadar yer alan en ücra köylerimize hizmet götürmek için bu yola başvurduk” dedi.

Genç İlçesinin sevilen işadamlarından MHP İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Şevket Övün, Genç ilçesine bir bütün olarak hizmet etmek ve ilçe sorunlarını, halkın talep ve beklentilerini en üstü mercilere ulaştırmak için hizmete aday olduğunu belirtti.

“GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAH'TAN”

Katılımcı ve ortak akıl düsturuyla hareket edeceklerini vurgulayan Övün, “Köylerimizde  6  ayda  bir  kere  olmak  üzere  giderek halkımız  ile  birlikte katılımcı  anlayışıyla toplantılar yapacağız. Köylerdeki sıkıntılıların yerinde tespitini yaparak bunlar için yapılması gereken  bunlar  ile  ilgili  gerekli kurumlarda  projelerin  takibini  yapacağız. Projeler için alanındaki uzman Mühendis arkadaşlarımızdan destek alacağız. Tüm bu köylerin Altyapı ve Kanalizasyon, Tarımsal Faaliyetler, Hayvan  içme  suyu Göletleri, Havza bazlı projelerin takibi, DSİ Sulamalarının tamamlanması, Köy  yollarının yapılması, Eğitim, Sosyal ve Taziye Evleri  gibi  Tesisler, Gençler  için Sportif  alt yapı oluşturulması  gibi İL Encümenliğinin yetki  alanına giren  her  konuda  elimizden geldiği kadar  Devlet ve Milletimizin İmkanlarını  seferber  edeceğiz. Böylece hizmetlerin yapılıp yapılmadığı ve aksamalar anında takip edilecektir. Cumhur İttifakının devam ettiği  ülkemizde ana ilkelere bağlı kalarak devletimizin Bekası ve  Milletimizin huzuru, refahı ve kalkınması için  gece gündüz  demeden çalışacağız. Son söz olarak, “Gayret  bizden tevfik  Allah'tan'' şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın