27 Haziran 2026 Cumartesi

ÖZEL BİREYE BİSİKLET HEDİYESİ

Genç ilçesinde hizmet veren Özel Bingöl Bakım Merkezinde tedavi gören Vahap Kına'nın bisiklet isteği gerçekleştirildi. Bisikletiyle bahçe içerisinde tur atan Kına'nın mutluluğu ise yürekleri ısıttı.

24 HAZİRAN 2021 PERŞEMBE 13:39
1
2518
0
AA aa
ÖZEL BİREYE BİSİKLET HEDİYESİ

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir ve personelleri tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı Özel Bingöl Bakım Merkezi ziyaret edildi.

Yapılan ziyarette Bakım Merkezinde kalan özel gereksinimli bireyler ile bire bir görüşmeler gerçekleştirilerek sohbet edildi.

Kentin Renkli simalarından olan ve vatandaşlar tarafından çok sevilen özel gereksinimli Vahap Kına'nın bisiklet tutkusu olduğunu ve bisiklet ihtiyacı olduğunu Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir aracılığıyla Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Sn. Aydın Polat'a iletmesi üzerine İl müdürü Aydın Polat tarafından özel gereksinimli vatandaşa bisiklet hediye etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özdemir; “Bakanlık olarak engelli, yaşlı, çocuk, genç ,kadın, şehit yakınları ve gazilere rutin  olarak hizmet vermekteyiz. İl müdürlüğümüze bağlı Özel Bingöl Bakım Merkezini ziyaretimizde kurumumuza yerleştirilmeden öncede tanıdığımız özel gereksinimli birey Vahap Kına'nın bakım ve tedavi süreçlerini yakından takip ediyoruz. Vahap kardeşimizin bisiklet sevdalısı olduğunu biliyoruz. Kendisinin sürekli olarak bisiklet isteğine şahit olmuştuk. Konuyu İl müdürümüz Sn. Aydın Polat ile paylaştık. İl müdürümüz konuya duyarsız kalmadı ve bisiklet temin etti” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.06.2026
18:56
BÖBREK ALINMADAN KANSER AMELYATI YAPILDI
BÖBREK ALINMADAN KANSER AMELYATI YAPILDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
25.06.2026
18:46
FİNALDE BİNGÖL`Ü TEMSİL EDECEK
FİNALDE BİNGÖL'Ü TEMSİL EDECEK
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
25.06.2026
18:41
MİNİK YÜREKLERDEN EFRAYİM BEBEĞE UMUT
MİNİK YÜREKLERDEN EFRAYİM BEBEĞE UMUT
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
23.06.2026
19:08
İŞKUR BİNGÖL ÜNİVERSİTESİNE 50 KİŞİ ALINACAK
İŞKUR BİNGÖL ÜNİVERSİTESİNE 50 KİŞİ ALINACAK
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
22.06.2026
12:40
SON BİR HAFTADA 37 ŞÜPHELİ YAKALANDI
SON BİR HAFTADA 37 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bingöl'de polis ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonlarında 37 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 5 kişiye idari para cezası uygulandı.
22.06.2026
12:26
JANDARMA`DAN DEV OPERASYON 15 BİN 831 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
JANDARMA'DAN DEV OPERASYON 15 BİN 831 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
15 Bin 831 kök kenevir ele geçirildi
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın