04 Mayıs 2024 Cumartesi

PAKDEMİR'LİDEN VAHKİN MÜJDESİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Vahkin Projesi için müjdeyi verdi; 35 milyon bedelli Genç VahkinMikrohavzası Sulama Projesi'yle 1.079 Hektar alan sulanacak.

24 NİSAN 2021 CUMARTESİ 10:44
0
1300
0
AA aa
PAKDEMİR`LİDEN VAHKİN MÜJDESİ

Genç'te 1.079 hektar arazinin sulanması planlanan Genç Sulama (Vahkin) Projesi sonunda hayata geçiyor. Yıllarca gündem de olan ve ilçe için büyük bir önem taşıyan sulama projesinin müjdesini veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Projenin 35 Milyon TL'ye mal olacağını ve Bingöl'e hayırlı olmasını diledi. Bakan Pakdemir'linin açıklamalarının ardından Genç kamuoyunda büyük sevinç yaşanırken, Sosyal medya hesaplarından Bakan Pakdemirli'ye teşekkür edildi.

35 Milyon TL'lik dev proje ile“Bayırlı, Binekli, Çanakçı, Çaytepe, Dilektaşı, Doğanevler, Elmagünü, Gözütok, Kepçeli, Koçsırtı, Meşedalı, Pınaraltı, Sarmakaya, Yağızca, Yenisu, Garip Köylerinin yerleşim yerlerinde 1.079 Hektartarıma elverişli arazinin cazibeli borulu sulama şebekesi ile sulanması temin edilmesi öngörülüyor.

BERDİBEK; “BİNGÖL'ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN”

Dev Projenin hayata geçirilmesinden ötürü memnuniyetini dile getiren AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, “Bu devasa proje ile Allah'ın izni ile bölge halkımız ve toprağımız rahat bir nefes alacaktır.Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'den ve emeği geçen bütün herkesten Allah razı olsun. Bingöl'ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN DİRİK: “EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Bakan Pakdemir'linin açıkladığı müjdenin ardından açıklamalarda bulunan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, “Genç ilçemiz için çok büyük önem arz eden bu dev projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun. İlçemize hayırlı olsun inşallah.” Şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın