24 Mart 2026 Salı

PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR!

Genç Sulamasındaki duyarsızlıkları ile tepkilerin odağı haline gelen Devlet Su İşleri, ilçe merkezinden geçen ve kendi sorumluluk alanı içerisinde olan derelerde temizlik çalışması gerçekleştirmemesi, dereleri pislik yuvası haline getirdi.

20 EKİM 2021 ÇARŞAMBA 17:27
0
2099
0
AA aa
PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR!

Genç ilçe merkezinde taÅŸkınlardan korunması amacıyla yapılan dereler, 2015 yılında Devlet Su İşleri MüdürlüÄŸü ekiplerince yapılıp tamamlandı.  Tamamlanan dereler, periyodik olarak bakımlarının yapılması gerekirken yıllarca ihmal edildi. İhmal sonucu içerileri adeta pislik yuvalarını andıran derelerdeki görüntülere tepki gösteren vatandaÅŸlar, sorumsuzluk ile suçladığı ilgili kuruma sert eleÅŸtiriler yöneltti. “Hizmet sadece yapmak ile olmaz, yapıldıktan sonra devamlı bakım gerekir” diyen vatandaÅŸlar: “İlçemiz merkezinden geçen dereler, temizlikleri yapılmadığı için etrafa adeta pislik saçmakta. Kötü kokuların yuvası haline gelen derelerde ilgili kurumun en ufak bir çalışması olmamakta. Yetkililerden kendi asli görevlerini yerine getirmeye davet ediyoruz”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.03.2026
12:57
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
Bingöl'de tedavi gören 25 günlük bebek, hayati risk taşıyan rahatsızlık şüphesiyle ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi. Minik hasta için sağlık ekipleri seferber oldu.
23.03.2026
12:50
3  YENİ SAĞLIK HİZMET  BİNASI İHALE EDİLYOR
3 YENİ SAĞLIK HİZMET BİNASI İHALE EDİLYOR
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
23.03.2026
12:43
SON SEFERLERİN ARDINDAN  14 AY SÜREYLE KAPATILDI
SON SEFERLERİN ARDINDAN 14 AY SÜREYLE KAPATILDI
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
23.03.2026
12:09
BİNGÖL`DE MOTORİN FİYATI REKOR KIRIYOR
BİNGÖL'DE MOTORİN FİYATI REKOR KIRIYOR
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
21.03.2026
14:25
SAADET PARTİSİ GENÇ İLÇE BAŞKANLIĞIN`DA GÖREV DEGİŞİMİ
SAADET PARTİSİ GENÇ İLÇE BAŞKANLIĞIN'DA GÖREV DEGİŞİMİ
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
21.03.2026
14:18
METEOROLOJİ`DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın