26 Nisan 2024 Cuma

POLİSTEN ŞEFKAT ELİ

Genç ilçesinde donmak üzere olan yavru köpekleri fark eden trafik polisleri, dilsiz dostları kendi araçlarına aldı ve ısınmalarına yardımcı oldu. Polis ekiplerinin duyarlı hareketi takdir topladı.

19 OCAK 2022 ÇARŞAMBA 13:52
0
1924
0
AA aa
POLİSTEN ŞEFKAT ELİ

Genç ilçesinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, yavru köpeklerde bu durumdan olumsuz etkileniyor. Kültür Mahallesinde devriye görevi yapan trafik polisleri kar altında kalan ve donmak üzere olan 2 yavru köpeği fark etti. Köpekleri kucağına alan ve kendi arabasına götüren trafik polisleri aracın kaloriferinde ısınmalarını sağladı. Trafik polislerinin duyarlılığı çevrede ki vatandaşlardan takdir toplarken yavru köpekler Bingöl Hayvan Barınağına teslim edilecek.

“POLİS'İN DUYARLILIĞI BİZİ ÇOK DUYGULANDIRDI”

Trafik polislerinin duyarlılığı vatandaşlar tarafından takdir toplarken olaya şahit olan Mehmet Sönmez adlı vatandaş, “Kültür Merkezi civarında kar altında 2 yavru köpek donmak üzereyken polis arkadaşlar gelip sahip çıktılar ve hemen kendi araçlarına alarak donmalarına engel oldular. Bu duyarlılıklarından dolayı polislerime ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadelerini kullandı.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın