03 Mayıs 2024 Cuma

RAMAZAN YARDIMLARI BAŞLADI

Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), Ramazan 2021 çalışmalarına Ramazanda Umut Var sloganıyla başladı.

11 NİSAN 2021 PAZAR 16:42
0
996
0
AA aa
RAMAZAN YARDIMLARI BAŞLADI

“Ramazanda Umut Var” sloganı ile çalışmalarını gerçekleştirecek olan İHH ekipleri, 29 yıllık tecrübenin verdiği güvenle ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, mültecilerin, yetim ailelerinin kapılarını çalacak, Ramazan bereketini taşıyacak.

İnsani Yardım Vakfı (İHH), Ramazan yardımlarını dünyanın dört bir yanına götürürken, Bingöl halkını da unutmadı. İHH, Ramazan yardımı kampanyası kapsamında Bingöl'de muhtaç ve fakir ailelere Ramazan paketi dağıttı. Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolileri, Bingöl İHH tarafından önceden tespit edilen maddi durumu yetersiz aileler, 65 yaş üstü yalnız olan yaşlılara, mülteciler, yetim aileler ile yatalak hastalara ulaştırılıyor.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

30 kişilik bir ekiple çalıştıklarını ifade eden Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, çalışmaların titizlikle yapıldığını belirterek, “Ülkemizde ve dünyada meydana gelen salgın hastalık nedeniyle Ramazan Ayı çalışmalarımızı erkene alarak, ilimizde ve 7 ilçemiz ile 3 beldemizde kumanya dağıtım çalışmalarımıza başladık. Yardımlarımızı yaparken insanların rencide olmamasına dikkat ediyoruz. Yardımları yaparken önceliğimiz bilinmeyen, kendini açığa vurmayan fakirleri tespit edip onlara ulaşmak ve bununla birlikte yetim ailelere ulaşıp onlara yardım elimizi uzatıyoruz. Ayrıca 65 yaş üstü evde yalnız olan yaşlılarımıza, yetim ve mülteci aileler ile muhtaçlara kumanya paketi dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayında yaklaşık 11 bin kişiye yardım yapacağız. Ramazan süresince de yoksul kardeşlerimize yardım ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın