06 Mart 2026 Cuma

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDULAR

Genç ilçesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı açılış programı düzenlendi. Düzenlenen programda renkli görüntüler yaşandı.

22 EYLÜL 2019 PAZAR 11:42
0
1926
0
AA aa
RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDULAR

2019-2020 eğitim öğretim haftası etkinlikleri kapsamında Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk büstüne çelenk bırakılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, daha sonra Genç Kültür Merkezinde devam etti.

Etkinliklere, İlçe Kaymakamı Arif Gül, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler: “Türk milli eğitimi, temel kanunu ile de bunu eğitimin amaçlarından saymıştır. Bireyin ön plana çıktığı ve insan hakları ve demokrasinin daha fazla önem kazandığı günümüzde geliştirilen öğretim programları, bireyin varlığını bir bütün olarak ele alan maddi ve manevi ikilemlere düşmeksizin esnek düşünme becerisini geliştiren, farklılıklarla beraber var olma imkanı sunan bir zihinsel yapıya imkan verecek şekilde tasarlanarak demokratik düşünüş ve davranış tarzını ön plana çıkarmaktadır. Demokrasi eğitimi, tüm derslere kaynaklık edecek şekilde bütüncül bir yaklaşımla öğretim programlarında insan hakları ve vatandaşlık eğitimi alanı olarak ele alınmıştır” dedi.

Programda, 4'üncü sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek verirken, ardından öğrenciler hazırladıkları şiirleri okudu. Program, 3.sınıf öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi ile son buldu.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.03.2026
16:23
İLKOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA KIYASIYA REKABET
İLKOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA KIYASIYA REKABET
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçedeki ilkokul öğrencilerine yönelik 'İlkokullar Arası Bilgi Yarışması' programı gerçekleştirildi.
04.03.2026
16:59
GÖKÇELİ KÖYÜ DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU
GÖKÇELİ KÖYÜ DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU
Bingöl'ün köklü yerleşimlerinden Gökçeli Köyü Derneği (Talvarı) sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.
04.03.2026
16:06
UMUT KERVANI`NDAN GENÇ`TE  RAMAZAN SEFERBERLİĞİ
UMUT KERVANI'NDAN GENÇ'TE RAMAZAN SEFERBERLİĞİ
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği Genç İlçe Temsilciliği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda, et, nakdi yardım ve çeşitli desteklerde bulundu. Yapılan yardımların toplam tutarı on binlerce lirayı buldu
04.03.2026
15:59
5 KİŞİYE GEÇİCİ İSTİHDAM
5 KİŞİYE GEÇİCİ İSTİHDAM
İŞKUR Bingöl İl Müdürlüğü ile Bingöl Defterdarlığı iş birliğinde 5 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) düzenlenecek. Başvurular 2–6 Mart 2026 tarihleri arasında yapılacak.
04.03.2026
15:50
GENÇ ŞEFLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
GENÇ ŞEFLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
04.03.2026
15:39
BİNGÖL`DE ABD VE İSRAİL PROTESTOSU
BİNGÖL'DE ABD VE İSRAİL PROTESTOSU
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları, Bingöl Kent Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi. Programda yapılan konuşmalarda saldırılar kınanırken, İslam dünyasına birlik ve ortak duruş çağrısı yapıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın