19 Nisan 2024 Cuma

SAADET ÖZGE ANAOKULUNUN AÇILIŞI YAPILDI

Gençli hayırsever iş insanı Abdurrahim Özge tarafından yaptırılan Saadet Özge Anaokulunun açılışını yapıldı.

20 EYLÜL 2022 SALI 13:13
0
1492
0
AA aa
SAADET ÖZGE ANAOKULUNUN AÇILIŞI YAPILDI

Gençli hemşehrimiz ve hayırsever iş insanı Abdurrahim Özge tarafından yaptırılan Saadet Özge Anaokulu'nun açılışı yapıldı. Açılış törenine TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz Vali Kadir Ekinci, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve iş insanı Abdurrahim Özge katıldı. 
Hizmete açılan anaokulunda incelemelerde bulunan protokol eğitim yuvasının öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz ise Genç ilçemizde hayırsever iş insanı Abdurrahim Özge tarafından yaptırılan Saadet Özge Anaokulu'nun açılışını yaptık. Allah hayırlı uğurlu eylesin, çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanmasına vesile olsun” dedi.

Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ise; Genç ilçemizde değerli hemşehrimiz İş insanı Sn. Abdurrahim ÖZGE Beyin ilçemize kazandırmış olduğu Saadet Özge Anaokulu açılış törenine katıldık. İlçemize kazandırmış oldukları bu güzel ve anlamlı eser için Abdurrahim beye ve kıymetli eşi Saadet hanıma teşekkür ediyoruz diye konuştu.

haber: sinan atan 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın