03 Mayıs 2024 Cuma

SAĞLAR, GÖREVE BAŞLADI

Bingöl AK Parti yeni İl Başkanı Haşim Sağlar, Teşkilat mensuplarımızla birlikte davamızı daha ileriye götürmek, başarı bayrağımızı daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışacağız dedi.

01 EKÄ°M 2020 PERÅžEMBE 15:20
0
2618
0
AA aa
SAĞLAR, GÖREVE BAŞLADI

CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın imzasıyla AK Parti Bingöl Ä°l BaÅŸkanlığı'na atanan HaÅŸim SaÄŸlar, mazbatasını aldıktan sonra göreve baÅŸladı. 
AK Parti Ä°l BaÅŸkanlığı binasında basın mensupları ve parti yöneticileriyle bir araya gelen SaÄŸlar, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a teÅŸekkür etti. 
SaÄŸlar, “Bu Kutlu Davada Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. AK Parti Bingöl Ä°l BaÅŸkanlığı görevini ÅŸahsıma layık gören  CumhurbaÅŸkanımız, Genel BaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸta olmak üzere  TeÅŸkilat BaÅŸkanımız  Sayın Erkan Kandemir Beye, Genel BaÅŸkan Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz Beye, Bingöl Milletvekilimiz Sn. Feyzi Berdibek Beye, bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen bütün dava arkadaÅŸlarıma ve KadirÅŸinas Bingöllü HemÅŸehrilerime gönülden teÅŸekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. 

“BaÅŸarı bayrağımızı daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışacağız”

Gece gündüz çalışacaklarını aktaran SaÄŸlar, “Partimize ve ilimize hizmet yolunda CumhurbaÅŸkanımız Sn. Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın her alanda belirttiÄŸi hedeflere doÄŸru ilerlememiz için siz deÄŸerli teÅŸkilat mensuplarımızla birlikte davamızı daha ileriye götürmek, baÅŸarı bayrağımızı daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışacağız.  Rabbim kardeÅŸliÄŸimizi, birlik ve beraberliÄŸimizi daim eylesin. Önümüzde Genel Merkezimizin belirleyeceÄŸi bir takvimde Ä°l Kongremizi yapmayı planlıyoruz. Hazırlıklarımıza baÅŸlayacağız. CumhurbaÅŸkanımızı ilimizde ağırlamak için Ä°limizin Milletvekilleri ile Partimiz arasında planlamalar sürüyor. Pandemi salgını nedeniyle CumhurbaÅŸkanımızın telekonferans yoluyla katılımı da olabilir. Bundan sonraki süreçte Åžehrimizi kongremize hazırlayacağız. Katılım saÄŸladığınız için teÅŸekkür ediyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum” diye konuÅŸtu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.05.2024
12:20
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL`UNDUR!
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR!
Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın talimatıyla Belediye'nin giriş kısmına 'Rüşvet alanda, verende melundur' Hadis-i Şerif'i asıldı.
29.04.2024
20:46
ATAN, BİNGÖL`Ü TEMSİL ETTİ
ATAN, BİNGÖL'Ü TEMSİL ETTİ
Mardin'de düzenlenen dama turnuvasına Bingöl'ü temsilen katılan Gençli hemşerimiz Hasan Atan, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ÅžEHÄ°T `KALAN` KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
ÅžEHÄ°T 'KALAN' KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
24.04.2024
13:06
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
Genç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 2024 yılı birlik encümen seçimi yapıldı.
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın