26 Nisan 2024 Cuma

SERVİ, YATIRIMDA BÖLGENİN İNCİSİ OLACAK

Genç İlçesi Servi bölgesine çıkarma yapan AK Parti Bingöl milletvekili adayları, bölge halkının beklenti ve taleplerini dinlediği programda Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek istediler. Servi'de hayata geçirilecek demir madeni yatırımının kazanımlarına dikkat çeken adaylar; 'Bu sayede tersine göç başlayacak, Servi yatırımda ve istihdam bölgenin incisi olacak' dediler

02 MAYIS 2023 SALI 18:58
0
1568
0
AA aa
SERVİ, YATIRIMDA BÖLGENİN İNCİSİ OLACAK


14 Mayıs 2023 seçimleri kapsamında halk buluşmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, Genç İlçesi Servi Bölgesine çıkarma yaptılar.

Geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Av. Yılmaz Seven ve eski Milletvekili Prof. Dr. Eşraf Taş ile parti yöneticilerinin refakat ettiği programda bölge halkının talep ve beklentilerini dinleyen adaylar, ülkenin geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek istediler.

Seven; “Servi, Sayın Erdoğan ve AK Parti'den yana tavır koyacaktır”

Programda bir konuşma yapan AK Parti Eski İl Başkanı Av. Yılmaz Seven, sayısız hizmetle Türkiye'yi şahlandıran ve hem dünyada hem de bölgesinde önemli bir konuma taşıyan lider Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek istedi.

Servi'nin AK Parti döneminde aldığı hizmetlere de dikkat çeken Seven; “Servi halkı her daim doğruluktan ve hizmetten yana tavrını koymuş, bu seçimde de Allah'ın izniyle bir kez daha hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem de AK Parti'mize rekor bir destek sunarak bu duruşunu sürdürecektir. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın, bölge halkımızı bu gerçeklikten alıkoyamayacaktır” dedi.

Taş; “Bingöl'ümüzü Türkiye'de birinci yapacağız”

Baba ocağı Servi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisine ve AK Parti'ye sunduğu desteğe atıfta bulunan Prof. Dr. Eşraf Taş ise; “24.Dönem Milletvekilliğim sürecinde bölge halkımızla birlikte var gücümüzle çalışarak Bingöl'ümüze hizmet etme imkânı bulduk. Ayrıca 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde yanımızda bulunan ve bizlere desteklerini esirgemeyen değerli Servili hemşehrilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Gençli ve Servili hemşehrimlerim her zaman hakkın ve hakikatin yanında olmuşlardır. Dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimin Ak Partimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini esirgemeyeceklerinden şüphem yoktur.  Genç ve Servili hemşerilerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Parti'mize en yüksek desteği vererek Bingöl'ümüzü Türkiye'de birinci yapacağız” açıklamasında bulundu.

Coşkun; “Gençlerle geleceğe yürüyeceğiz”

Hedefinin gençlerle birlikte güçlü adımlar atmak olduğunu ifade eden AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Zeki Korkutata Furkan Ufuk Coşkun; “Bölgemizin hizmet bakımından aldığı yatırımları kıymetli büyüklerim aktaracaklar. Bir kardeşiniz, gençlerin bir ağabeyi, bir dostu olarak ifade etmek isterim ki benim önceliğim gençlerdir. Gençlerin istihdam sorunlarıyla yakından ilgilenecek, sportif faaliyetlerde destekleyecek, onlarla birlikte yepyeni bir yol çizerek el ele kol kola yürüyeceğiz. Onların güçlü desteğiyle inşallah Meclis'teki temsilcileri olmak, onların sorunlarıyla hemhal olmak, onların beklentilerini karşılamak için çabalayacağım. Bizleri burada bağrınıza bastınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Korkutata: “Göç veren değil göç alan bir il, bir bölge olacağız”

AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Zeki Korkutata ise millet ittifakının yıkmaktan söz ettiğini, Cumhur ittifakının ise hizmetten ve gelişimden bahsettiğini söyledi.

Parlamenter sistem dönemlerinde ülkenin sürekli koalisyonlar ve siyasi çatışma ortamıyla zaman kaybettiğini dile getiren Korkutata; “Parlamenter sistemin bu ülkenin istikrarına bir katkısı olmadığını hepimiz gördük, biliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve onun liderliğinde AK Parti'nin 21 yılda bu ülkeyi taşıdığı zirveye hayaldi ama gerçek oldu. Sayın Erdoğan'dan başka lider var mı ki? Parti genel başkanı olabilirsiniz ama liderlik bambaşka bir olgu. İşte o lider, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu ülkenin kalkınması, gelişmesi, her alanda hizmet çıtasını zirveye çıkarması için canla başla çalışan Sayın Erdoğan ve AK Parti kadroları, bundan sonra da sizlerin güçlü desteğiyle bu ülkenin yarınlarını inşa etmeye devam edecek” dedi.

Bingöl ve Servi'deki yatırımlara da değinen Korkutata; “Yatırımlar arttıkça istihdam aratacak, gelişim artacak, ekonomik refah düzeyimiz artacak. Bu sayede göç veren değil göç alan bir il, bir bölge olacağız” dedi.

Berdibek; “Servi ve Bingöl'ün kaderi değişecek”

AK Parti dönemiyle birlikte yol sorunu çözülen ve virajlardan kurtarılan Servi bölgesinin diğer köy yollarının, altyapı ve içme suyu, sulama ve hayvan içme suyu ihtiyaçlarının önemli oranda giderildiğini anlatan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Feyzi Berdibek; “Hizmet bakımından birçok sorunu gideren ve bölge halkına konforu getiren AK Parti olmuştur. Biliyorsunuz, bölgenin kaderini değiştirecek 550 milyon dolar olarak açıklanan ancak daha sonra 800 milyon dolar olarak güncellenen demir çelik yatırımı Servi'ye yapılacak. Çalışmalara başlandı. Doğrudan Bin 200 kişi, dolaylı olarak 10 bin kişi bu yatırımda istihdam edilecek. İskenderun bugün nasıl demir çelik fabrikası ile sanayinin kalbi olduysa, Bingöl'de Sütaş'la, Servi'de demir madeni yatırımlarıyla memleketimiz bölgenin incisi olacak. Servi ve Bingöl'ün kaderi değişecek, çağ atlayacağız. Birileri konuşur, AK Parti yapar. Vereceğiniz destek ne kadar güçlü olursa, hizmet akışında elimiz o kadar güçlü olacak. İnanıyorum ki, Servi bölgesi her zamankinden daha güçlü bir destekle 3-0 yapmamıza katkı sunacak”

HABER:SİNAN ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın