29 Nisan 2024 Pazartesi

SESSİZ DOSTLAR İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Yaptıkları sosyal aktiviteler ile Genç halkının takdirini kazanan Genç İçin Bir Saat grubu, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in de büyük desteği ile 2 dönümlük alana sokak hayvanları için barınak inşa edecek.

11 NİSAN 2020 CUMARTESİ 17:23
0
2341
0
AA aa
SESSİZ DOSTLAR İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Genç ilçesinde yaptıkları çalışmalarla tüm kesimlerden takdir toplayan 'Genç için bir saat' grubu üyelerinin sokak hayvanları için barınak talebine Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik olumlu cevap vererek arıtma tesisinin yanında yer alan 2 dönümlük araziyi tahsis etti.

"ÇALIŞMALAR BAŞLADI"

Belediyenin yer tahsisinin ardından çalışmalar başlarken alanın etrafı çitlerle çevrildi ve yer düzenlemesi yapıldı. 2 Dönümlük alan üzerine yapılması planlanan barınakta sessiz dostlar için kulübeler ve mamalıklar yapılacak.

"GÖNÜLLÜLERDEN BAŞKAN DİRİK'E TEŞEKKÜR"

Barınak fikrini ortaya attığımız günden bu yana bizimle yakından ilgilenen ve yer tahsisi için alan arayışına giren Genç Belediyesinden sevindirici haber gelmiş durumda. Sokak hayvanları için belediyemize ait 2 dönümlük arazi tahsis edildi. Çalışmalarımız başlamış durumda. İnşallah en kısa sürede sessiz dostlarımızı evlerine kavuşturacağız. İlk günden bu yana bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik'e çok teşekkür ederiz"  

 "DUYARLI VATANDAŞLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ"

Belediyenin yer tahsisinin ardından çalışmalara hemen başladıklarını belirten grup üyeleri, "Sağ olsun belediye başkanımız çağrımıza kulak verip bizlere yer tahsisi yaptı ve alanın etrafını çitlerle örüp  yer düzenlemesini yaptırdı. Bizlerde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Şimdi sıra bizlerde ve duyarlı Genç halkında. Sosyal medya üzerinden kenetlenip sessiz dostlarımız için 2 dönümlük arazi üzerine kurabildiğimiz kadar kulübe ve mamalık yaptırmak istiyoruz. İlk çağrımızın ardından birçok duyarlı vatandaşımız, elektrik işi, kulübe, boyama işleri ve mamalık vereceklerini belirtti. Amacımız daha çok duyarlı vatandaşa ulaşıp dilsiz dostlarımız için kulübeler ve mamalıklar yaptırmak. Herkesin elini taşın altına atmasını ve yanımızda olmalarını istiyoruz"

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın