03 Mayıs 2024 Cuma

SEVEN 11 BELEDİYEYİ DE KAZANACAĞIZ

AK Parti Bingöl teşkilat temayül yoklaması yüzde 75 katılım ile tamamladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven; 'Bingöl'de 11 belediyemiz var. Ben teşkilatlarıma güveniyorum, Bingöl halkımıza güveniyorum. İnşallah seçimlerde canla başla çalışarak, gayret ederek, azim göstererek bütün belediyeleri kazanacağız' dedi.

27 KASIM 2023 PAZARTESİ 14:00
10
1269
0
AA aa
SEVEN 11 BELEDİYEYİ DE KAZANACAĞIZ

Bingöl'de AK Parti'den il, ilçe ve beldelerden 18 aday adayının yarıştığı yerel seçimlere ilişkin parti içi teşkilat temayül yoklaması, yüzde 75 katılım ile tamamladı.

Bingöl'de Veysel Belgin Konferans Salonu'nunda yapılan teşkilat içi temayül yoklamasını AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı 24. 25. 26. 27. Dönem Milletvekili Yusuf Başer, MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, İl ve ilçe Belediye Başkan adayları ve çok sayıda AK Parti teşkilat üyesi katıldı.

MANİPÜLASYONLARA KARŞI UYARDI!

Açılış konuşmalarıyla başlayan programda konuşan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Bingöl'de güçlü kılmak adına gerekli çabanın ortaya konması çağrısında bulunurken, seçim sürecinde muhalefete prim vermemek ve olası manipülasyona yol açmamak adına teşkilat üyelerini de uyardı.

“TEŞKİLATLARIMA VE HALKIMA GÜVENİYORUM”

31 Mart seçimlerinde il, ilçe ve beldelerde 11 belediyeyi de kazanma gücüne sahip olduklarını belirterek bu hedefle çalışacaklarını vurgulayan Seven; “Bingöl'de 11 belediyemiz var. 7 ilçe ve Bingöl merkez ile 3 belde belediyesi var. Allah'ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerinde 11 belediyeyi de alacak güce sahibiz, Allah'ın izniyle de bunları alacağız. Ben teşkilatlarıma güveniyorum, Bingöl halkımıza güveniyorum. İnşallah seçimlerde canla, başla çalışarak, gayret ederek, azim göstererek bütün belediyeleri kazanacağız. Temayül yoklamamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“ONLİNE OYLAMA YAPILDI”

Oy kullanımı anlatan sinevizyon gösteriminin ardından temayül yoklamasına geçildi. Saat 16:00 sona eren oylamaya yüzde 75 katılım sağlandı. Online yapılan oylamada delegelere aday tercihleri, hizmet, yatırımlar, mevcut başkanların durumu hakkında çeşitli sorular soruldu.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın