03 Mayıs 2024 Cuma

SOĞUKÇEŞME LEZZETİ İSTANBUL'DA

Koç: 'Gerek İstanbullular, gerekse İstanbul'da ve çevre illerde yaşayan birçok hemşerimiz iştirak ederek lezzetlerden tatma fırsatı buldu. Büyük bir ilgi var. Gelip tadanlar daha sonra kalabalık misafir guruplarıyla geliyor. Temennimiz, burada kalıcı olabilmek, hatta yeni şubelerle İstanbul'da yepyeni bir ağ oluşturmak.

07 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA 20:58
0
1654
0
AA aa
SOĞUKÇEŞME LEZZETİ İSTANBUL`DA

Bingöl kavurmasının tanıtımında öncü isim olan Soğuk Çeşme Kavurma markasının sahibi Doğan Koç, yeni yatırımını İstanbul'a yaptı. Maltepe sahilde açılan lüks mekânda tepsi tava ve kavurma lezzetinin tutkunlarına hizmet veren Koç, kardeşleriyle birlikte markanın daha da büyümesi için çalıştıklarını söyledi.

İstanbul'daki işletmedeki etlerin Bingöl'den götürüldüğünü aktaran Doğan Koç; “Bingöl'de yetişmiş hayvanın eti daha lezzetli oluyor. Zaten asıl maharet de yetiştirdiğimiz hayvanlarda” dedi.

“İstanbul'da yatırım yapma düşünceniz nasıl doğdu?” sorusuna “Bingöl'de üç ayrı şubemiz vardı. İnsanlarımızın onayını almış bir lezzetin artık batı illerine taşınması gerektiği düşüncesi, her fırsatta yakın çevremiz tarafından da iletiliyordu. Yatırım kararımızın hemen ardından pandemi çıktı ve uzun bir süre beklemede kaldık. Normalleşme süreciyle birlikte açılışımızı gerçekleştirdik. Gerek İstanbullular, gerekse İstanbul'da ve çevre illerde yaşayan birçok hemşehrimiz iştirak ederek lezzetlerden tatma fırsatı buldu. Büyük bir ilgi var. Gelip tadanlar daha sonra kalabalık misafir guruplarıyla geliyor. Temennimiz burada kalıcı olabilmek, hatta yeni şubelerle İstanbul'da yepyeni bir ağ oluşturmak” dedi.

Toplu yemek organizasyonlarına ev sahipliği de yaptıklarını dile getiren Koç, açılışa katılan, ilgi ve alakasını eksik etmeyen Bingöllülere ve müşterilerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın