25 Nisan 2024 Perşembe

SORUNLARI DİNLEDİ

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar ve beraberindekiler Genç ilçesinde esnaf ve muhtarları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

29 ARALIK 2020 SALI 15:20
0
1554
0
AA aa
SORUNLARI DİNLEDİ

Göreve geldiği günden bu yana ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek sorun ve talepleri yüz yüze dinleyen İl Başkanı Haşim Sağlar, Genç ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Genç'te esnaf ziyareti yapan, İl Başkanı Mehmet Sağlar ile il yönetimi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde ki esnafları ziyaret ederek gündeme dair konuları konuşarak fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra muhtarlarla bir araya gelen İl Başkanı ve beraberindekiler Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'i de makamında ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 “VATANDAŞIN DERT VE SIKINTISINI DİNLEYİP ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Ziyaret ile ilgili görüşlerini aldığımız İl Başkanı Haşim Sağlar, “Yerel buluşmalar kapsamında geldiğimiz ilçemizde uzun zamandır ziyaret etmediğimiz esnafımızla bir araya gelme fırsatı bulduk. Vatandaşımızla dertleşmeye, muhabbet etmeye geldik. Vatandaşımızın, esnafımızın her daim yanınızdayız. Bundan sonra her daim sahada olacağız. Vatandaşlarımızla beraber olacağız. İstişare halinde olacağız. Vatandaşın dert ve sıkıntısını dinleyip çözüm üreteceğiz. Bundan sonraki süreçte de sık sık fırsat bulup başta güzel ilçem Genç olmak üzere Bingöl ve bütün ilçeleri dolaşıp tüm halkımızı kucaklayacağız.” Diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın