03 Mayıs 2026 Pazar

ŞOVDAN VE YALANDAN UZAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Sağlar: Misyonumuz devlet ile halk arasında aracı bir kurum olmaktır. Popilist yaklaşımlardan, şovdan, yalan ve iftiradan uzağız. Siyaset fikir önermek, proje üretmek ve en iyisini yakalamakta yarışmaktır.

21 ARALIK 2020 PAZARTESİ 15:30
0
2655
0
AA aa
ŞOVDAN VE YALANDAN UZAĞIZ

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, Kadın Kolları Başkanı Şeyma Bural, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay ve İl Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Parti binasında yapılan toplantıda AK Parti'de istişarenin siyasi bir kültür haline geldiğini söyleyen İl Başkanı Haşim Sağlar; “Bizler siyasette altın oranını yakalamayı amaçlıyoruz. Altın oran, bir bütünün parçaları arasında gözlemlenen, uyum açısından en yetkin boyutları verdiği orandır. Misyonumuz devlet ile halk arasında aracı bir kurum olmaktır. Popülist yaklaşımlardan, şovdan, yalan ve iftiradan uzağız. Siyaset fikir önermektir. Proje üretmektir ve en iyisini yakalamakta yarışmaktır. Bizler de bu amaçla görev ve sorumluluklarımızın bilincinde Bingöl için en iyisini yakalamayı amaçlıyor, Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Yerel Yönetimlerimiz ve teşkilatlarımızla iletişim halinde hizmet bayrağımızı yukarılara taşıyarak gelecek nesillere başarımızı aktarmak istiyoruz” dedi.

“50 BİNDEN FAZLA VATANDAŞIMIZA SOSYAL YARDIM YAPILDI”

Soru cevap bölümünde Dünya'nın çok ağır yıkıcı bir salgın hastalıkla mücadele ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Sağlar; “Salgın döneminde olmamıza rağmen 2020 yılında ilimizde 184 milyon lira kamu yatırımı yapıldı. 50 binden fazla vatandaşımıza sosyal yardım yapıldı. Bu yardımlar adreslere kadar teslim edildi. Bu da Ak Parti'nin sosyal devlet anlayışının bir sonucudur. Sadece Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan destekler 70 milyon lirayı aştı. Kısa Çalışma Ödeneği ile 4 bin 600 özel sektör çalışanına nakdi destek sağlandı. KDV, Stopaj ve esnafa kira yardımları ve sosyal destek yardımları artarak devam ediyor. Cumhurbaşkanımız güçlü liderliği ile bütün vesayetleri, saldırıları, terörü bertaraf ettiğimiz gibi bu salgın hastalığın üstesinden de geleceğimize yürekten inanıyorum. Vatandaşlarımızdan tedbirlere uymalarını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami dikkat göstermelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

İşsizlikle ilgili soru üzerine konuşan AK Parti İl Başkanı Sağlar, 3 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak Yeni Sanayi Sitesi, Bin kişiye doğrudan 8 bin aileye ise dolaylı etki edecek Sütaş yatırımının bitme aşamasına geldiğini ve 600 kişinin istihdam edileceği Tekstilpark Projesi'ne başlandığını söyledi. Toplantı bir süre daha devam eden soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2026
19:02
BİNGÖL`E TÜBİTAK`TA BÜYÜK GURUR
BİNGÖL'E TÜBİTAK'TA BÜYÜK GURUR
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
18:49
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
30.04.2026
18:44
10 MİLYAR TL`LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
10 MİLYAR TL'LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
30.04.2026
18:34
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
18:28
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ  BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı
30.04.2026
18:22
BİNGÖL`DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
BİNGÖL'DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın