10 Mayıs 2025 Cumartesi

ŞOVDAN VE YALANDAN UZAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Sağlar: Misyonumuz devlet ile halk arasında aracı bir kurum olmaktır. Popilist yaklaşımlardan, şovdan, yalan ve iftiradan uzağız. Siyaset fikir önermek, proje üretmek ve en iyisini yakalamakta yarışmaktır.

21 ARALIK 2020 PAZARTESİ 15:30
0
2328
0
AA aa
ŞOVDAN VE YALANDAN UZAĞIZ

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, Kadın Kolları Başkanı Şeyma Bural, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay ve İl Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Parti binasında yapılan toplantıda AK Parti'de istişarenin siyasi bir kültür haline geldiğini söyleyen İl Başkanı Haşim Sağlar; “Bizler siyasette altın oranını yakalamayı amaçlıyoruz. Altın oran, bir bütünün parçaları arasında gözlemlenen, uyum açısından en yetkin boyutları verdiği orandır. Misyonumuz devlet ile halk arasında aracı bir kurum olmaktır. Popülist yaklaşımlardan, şovdan, yalan ve iftiradan uzağız. Siyaset fikir önermektir. Proje üretmektir ve en iyisini yakalamakta yarışmaktır. Bizler de bu amaçla görev ve sorumluluklarımızın bilincinde Bingöl için en iyisini yakalamayı amaçlıyor, Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Yerel Yönetimlerimiz ve teşkilatlarımızla iletişim halinde hizmet bayrağımızı yukarılara taşıyarak gelecek nesillere başarımızı aktarmak istiyoruz” dedi.

“50 BİNDEN FAZLA VATANDAŞIMIZA SOSYAL YARDIM YAPILDI”

Soru cevap bölümünde Dünya'nın çok ağır yıkıcı bir salgın hastalıkla mücadele ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Sağlar; “Salgın döneminde olmamıza rağmen 2020 yılında ilimizde 184 milyon lira kamu yatırımı yapıldı. 50 binden fazla vatandaşımıza sosyal yardım yapıldı. Bu yardımlar adreslere kadar teslim edildi. Bu da Ak Parti'nin sosyal devlet anlayışının bir sonucudur. Sadece Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan destekler 70 milyon lirayı aştı. Kısa Çalışma Ödeneği ile 4 bin 600 özel sektör çalışanına nakdi destek sağlandı. KDV, Stopaj ve esnafa kira yardımları ve sosyal destek yardımları artarak devam ediyor. Cumhurbaşkanımız güçlü liderliği ile bütün vesayetleri, saldırıları, terörü bertaraf ettiğimiz gibi bu salgın hastalığın üstesinden de geleceğimize yürekten inanıyorum. Vatandaşlarımızdan tedbirlere uymalarını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami dikkat göstermelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

İşsizlikle ilgili soru üzerine konuşan AK Parti İl Başkanı Sağlar, 3 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak Yeni Sanayi Sitesi, Bin kişiye doğrudan 8 bin aileye ise dolaylı etki edecek Sütaş yatırımının bitme aşamasına geldiğini ve 600 kişinin istihdam edileceği Tekstilpark Projesi'ne başlandığını söyledi. Toplantı bir süre daha devam eden soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın