24 Nisan 2024 Çarşamba

SÜREÇTEN KUŞKULUYUZ!

22 OCAK 2019 SALI 18:46
0
2673
0
AA aa
SÜREÇTEN KUŞKULUYUZ!

AK Parti Genç Belediyesi aday adayı Musaoğlu; “Vekil ve parti teşkilatı, aday belirlemede liyakatlı davranılacağı, temayül yoklamasına, halkın isteklerine ve genel merkezin taktirinin uygulanacağı sözü verdi. Fakat, geldiğimiz noktada bize verilen taahhütlere  uyulup uyulmadığı yönünde endişe ve kuşkularımız var.”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK parti'den aday adayı olan ancak yer alamayan Abdulmecid Musaoğlu, sürecin şeffaflık içerisinde yürütülmediğini belirterek kırgın olduğunu belirtti.

"KIRGINIM AMA KÜSKÜN DEĞİLİM"

Musaoğlu, "Geldiğimiz noktada aday olan arkadaşımızın şahsına yönelik olarak hiç bir itirazımız yok ve olamazda. Ancak söylenenler doğru ise çok vahim bir durumla karşı karşıyayız. Şöyle ki; ruhları ve gövdeleri başka yerlerde olan bazı şahısların ellerinin AK Parti'de olmasını doğru bir yaklaşım olarak görmüyoruz  Sadece seçimlerde kendilerine ya da yakınlarına yer kapma mücadelesinde olup, ancak emellerine ulasamadıkları için diğer seçimlere kadar AK Parti'yi eleştiri yağmuruna tutan çakma Ak partililerden olmayacağız. Bütün bu olumsuzluklara rağmen partimizden küsme gibi bir lüksümüz olmayacaktır. Simdiye kadar nasıl dik bir duruş sergilemişsek  bundan sonra da dik durmasını bilenlerden olacağız.

"YOLA ÇIKIŞ AMACIMIZ İLÇEMİZE VE HALKIMIZA HİZMET AŞKIYDI"

Yola çıkış amacının sadece Genç ilçesine hizmet olduğunu belirten Musaoğlu, "İlçemizi layık olduğu seviyeye çıkarmak için 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Genç ilçemizde çok sevdiğim ve gönül verdiğim AK Parti'den belediye başkanı aday adayı olarak halkımızın huzuruna çıktık. Bu süre zarfında halkımızla yaptığımız istişare ve sohbetlerde halkımızın şahsıma göstermiş olduğu güven ve teveccühüne mazhar olmanın bahtiyarlığını yaşadım. Üzülerek belirtmek isterim ki; 16 yıllık uzun bir iktidar döneminde ilçemiz layık olduğu hizmetlerden nasiplenmemiştir. Bu üzüntü verici bir durum olmasına rağmen pes etmeyeceğiz ve hep umitvar olacağız İnşallah" dedi.

"CENTİLMENCE BİR SÜREÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Göreve talip olan bütün aday adaylarının centilmence yatıştığını ifade eden Musaoğlu,
"Saygı ve nezaket kurallarına riayet ederek hizmet yarısını tamamladıklarını memnuniyetle müşahede etik. Bu nedenle bütün arkadaşlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, sıhhat, başarı ve esenlikler dilerim. Bu süreçte AK Parti il ve ilçe teşkilatlarına, kadın ve gençlik kollarına ayrıca kadirşinas Genç halkına,dava ve gönül dostlarıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca adaylık yükünü sırtlayan arkadaşımızı tebrik eder, başarılar dilerim.
Bu vesileyle süreç içerisinde farkına varmadan yaptığımız hata ve kusur varsa herkesin hakkını helal etmesini diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın