26 Nisan 2024 Cuma

SÜRÜCÜLERE KEMER UYARISI

Genç ilçesinde Bayramınız Kemerli Olsun sloganı dahilinde, trafik ekipleri emniyet kemeri uygulaması gerçekleştirildi.

29 NİSAN 2022 CUMA 19:00
0
1271
0
AA aa
SÜRÜCÜLERE KEMER UYARISI

Ülke genelinde olduğu gibi Genç ilçesinde de İçişleri Bakanlığınca başlatılan ‘Bayramınız Kemerli Olsun' sloganı çerçevesinde emniyet kemeri uygulaması gerçekleştirildi. 

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, İlce Emniyet Müdürlüğü ve Jandarmaya bağlı Trafik Şube ekiplerince ilçenin giriş ve çıkış noktalarında denetim yaparak sürücüleri uyardı. 

Denetim dahilinde sürücüleri uyaran Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gün, emniyet kemerinin önemine değinerek bilgilendirmede de bulundu. 

Denetim sonrası açıklama yapan Kaymakam Kaptanoğlu, “İçişleri Bakanlığı'mızın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden İlçe Emniyet Müdürlüğü'müz ile beraber ‘Bayramınız Kemerli Olsun' mottosuyla sürücülerimize emniyet kemerinin önemini, emniyet kemerinin can güvenliği açısından önemli olduğunu hatırlatmak istedik. Sürücülerimize uyarılarımızı yapıyor ve onlara hayırlı bayramlar dileğimizi ilettik" şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın