11 Mayıs 2025 Pazar

TALEPLERİN HEPSİNİ KARŞILAYACAĞIZ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e geldi. Bakan Kasapoğlu ile Bingöl'e gelen eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, Genç ilçesini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

14 ŞUBAT 2021 PAZAR 14:13
0
2682
0
AA aa
TALEPLERİN HEPSİNİ KARŞILAYACAĞIZ

Bakan Kasapoğlu'nun eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, Bingöl ziyaretleri kapsamında Genç'e geldi. Bayan Kasapoğlu'na Vali Kadir Ekinci'nin eşi Tuğba Ekinci de eşlik etti.

Genç ziyaretini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde geçiren Bayan Kasapoğlu'nu Genç Kaymakamı Arif Gül, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Dağ, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Kalabalık kurum amirleri karşıladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesindeki sporcu ve kursiyerleri ziyaret eden Bayan Kasapoğlu, sporcularla tanıştı ve taleplerini dinledikten sonra sporculara çeşitli spor malzemesi ve kitaplar hediye etti.

“SPORCULARIN SORUNLARINI DİNLEDİ”

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından yapılan sunumla başlayan ziyarette, Öğrenciler, Bayan Kasapoğlu'na yaşam merkezi, yaşam koçu, psikolojik sorunlar, uyuşturucu ile mücadele ve rafting sporuna destek konu başlıkları altında görüşlerini iletti. Bayan Kasapoğlu ise, öğrenciler tarafından yaşanılan sorunların çözümü için uğraşacaklarının sözünü verdi.

Ziyaret sonunda Genç Kaymakamı Arif Gül ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik tarafından Aile Destek Merkezi tarafından üretilen Genç'e özgü hediyeler Bayan Kasapoğlu'na hediye edildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
19:00
UYUŞTURUCU OPERASYONU
UYUŞTURUCU OPERASYONU
Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
18:50
HÜDAPAR`DAN ENGELLİLER HAFTASI`NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
HÜDAPAR'DAN ENGELLİLER HAFTASI'NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın