19 Nisan 2024 Cuma

TAM OLARAK İHTİYACIMIZ BU

Genç Merkez İnönü Ortaokulu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Hadin Yolagele, örnek davranışlarıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Öğrencilere bir ağabey gibi davranan Yolagele, okulun bazı aksaklıklarını da gideriyor.

25 OCAK 2019 CUMA 17:28
3
2715
0
AA aa
TAM OLARAK İHTİYACIMIZ BU

Son zamanlarda gittikçe duyarsızlaşan toplumda ihtiyaç duyulan güzel kalpli insanlar da yok değil. Bırakın duyarlı vatandaşlığı, artık kötülük yapanların ağırlıkta olduğu bir dünyada yaşıyoruz. İşte insanlık ölmedi, güzel yürekli ve duyarlı insanlar hala var dedirten güzel bir haberimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu güzel yürekli insan, Genç Merkez İnönü Ortaokulu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Hadin Yolagele. Okul içinde, bahçesinde ve hatta ders saatlerinden sonra bile öğrencilere bir ağabey gibi davranan ve onları koruyan Yolagele, bu duyarlılığı ile velilerin ve Gençlilerin takdirini de kazanıyor.

Öğrencileri okula gelirken ve okul bitiminde herhangi bir kaza ihtimalini göz önünde bulunduran Yolagele, bunun yaşanmaması için onlarla yakından ilgileniyor. Kavşakta olan okulun öğrencilerini karşıdan karşıya geçişlerini sağlayan Yolagele, sadece bununla kalmıyor. Okulun küçük çaplı boya işlerini, tamir ve tadilât işlerini de yapıyor.

Veliler tarafından da çokça sevilen Yolagele, bunları yaparken keyif aldığını belirtiyor. Öğrencilerin küçük de olsa herhangi bir sorunla karşılaşmalarını istemediğini ve kendilerini güvende hissetmelerinin önemli olduğunu söyleyen Yolagele, “Hepimizin kardeşleri, yakınları, çocukları vardır. Onların küçük bile olsa olası tehlikelerle karşılaşmasını istemiyorum. Dünyanın en güzel varlıklarıdır çocuklar. Dünya onlarla güzel. Onların gülmesiyle güzel” diye duygularını dile getiriyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın